2777
2789

سلام 

من هیچ مشکلی ندارم تو زندگیم جز این موصوع که داره منو به فکر طلاق میندازه

پدر من اخلاق تندی داره و متاسفانه گاهی سهوی گاهی عمدی حرفی زده که همسرم ناراحتوشده و به خاطر بزرگتری جوابشو نداده این موارد برا دوران عقده

حالا ازدواج کردیم اصلا نمیاد خونشون یا بدش میاد من اونارو خونم دعوت کنم ولی من نمیتونم تو یه شهر باشم با خانوادم و بهشون اینقد بی احترامی شه

دارم داعون میشم دیروز خانوادمو دعوت کردم پدرم شهرستان بود نبود بعد سر سفره فقط گفتم جای بابا خالیه بعد که مهمونا رفتن نمیدونین چقد بدش اومده بود و دعوا افتادیم

یعنی حتی حق ندارم دلم بابامو بخواد

یه صلوات برا حاجت دلم میفرستی؟مرسی مهربون

تورو خدا بگید باید چکار کنم 

از ترس دعوا و بحث اصلا نمیتونم درباره خانوادم حرفی بزنم یا حتی وقتی میخوام برم دیدنشون با استرس بهش میگم

ارانش ازم گرفته شده

تورو خدا بگید باید چکار کنم  از ترس دعوا و بحث اصلا نمیتونم درباره خانوادم حرفی بزنم یا حتی وق ...

حق کاملا با شماست 

بگو من به مشکلاتت با بایا کار ندارم بابامه رو چشمم جا داره تو هم باید به حرمت من بهش احترام بذاری وگرنه منم رویه ام عوض میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاتواده خود شوهرم شهرستانن و مشکلیم من باهاشون نداره در سال شاید دوبار بیان خونمون

من بهش حق میدم دلخور باشه به خاطر حرف ها و کارا بابام  ولی از طرفی ام بابامو خیلی دوس دارم  و حرفاش دربارش منو فصبانی میکنه یا وقتی میبینم بابام دلش میخواد رفت امد کنم ولی شوهرم همش این وسط مانعه دلم میگیره

رک بهش بگو تو ناراحتی نیا خونه شون اونها هم خواستن بیان نمون‌خونه 

اخه اونجوریم بابا مامانم ناراحت میشن به نطرم خیلی بی احترامیه بیان خونم شوهرم نباشه

الان کلا رفت امدم شده فقط خودم هر دوهفته یبار میرم خونشون 

همین اونام تابحال برا ناهار دوبار اومدن تو یسال اونم بدون بابام نبوده شهرستان بوده

دلم واقعاگرفته بابام جدیدا بیمارم شده و دلش نازک شده

مادرشوهر منم خیلی تیکه انداخته منم دلم شکسته نه میرم خونش نه میزارم بیاد خونم. شوهرم خودش میره و میا ...

فک کنم شوهر منم دقیقا حس شمارو داره

یعنی واقعا بخاطر شوهرتونم نمیتونین رسمی رفت امد داشته باشین هر چند ماه یبار؟؟