2777
2789

دخترم قراره لباس عروس بپوشه. خودش لاغر اندامه. موهاش کم پشت نرم و حالت داره. ولی به کمرش نمیرسه. بنظرتون با بابلیس فرش کنم. یا سشوار بکشم و باز بزارم. با یه حلقه گل. یا بپیچم و تاج بزارم رو ش. درضمن موهاش بوره حیفم میاد بپیچمشون. 

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرش کن بعدم یه حلقه گل بذار رو سرش😍😍😍😍 از طرف منم ماچش کن😙😙😙

قربونت برم

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

بابلیس بکش بعد تاج گل بزار روش 😍😍😍😍

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
من دخترخاهرم ک ۶سالشه رو ساقدوش کردم. موهاش تا زیر استخون کتفش بود. فر کردیم و تاج گل گذاشتیم واسش. ...

موهاس زیتدی کوتاه نبود؟وقتی فر میکنی کوتاهتر میشه دیگه. کاش عکس میگزاشتی

نه فاطی جون . وقتی 4 سالش بود عروسی عموش شد. خیلی دوست داشت لباس عروس بپوشه خودم نزاشتم. ولی هنوز توی دلشه. دیگه این ع وسیه گفتم از دلش در بیارم. عقده لباس عروس داره. البته لباسش همچین شبیه لباس عروسم نیستا.

موهاس زیتدی کوتاه نبود؟وقتی فر میکنی کوتاهتر میشه دیگه. کاش عکس میگزاشتی

ن دگ واسه بچه خوب بود موهاش. فر باز کردن با بابلیس

کلا من از اینکه موی بچه کوچیک و شنیون میکنن خوشم نمیاد. بچه باید ی فرقی با بزرگترا داشته باشه دگ

شنیون با تاج اصن ب دلم نمیشینه

من این ایده رو از فیلمای عروسیه شیک برداشتم