2777
2789
عنوان

جلوی پدرشوهرتون چی میپوشین

284 بازدید | 25 پست

من دوران عقدم دو روز یا نهایت سه روز در هفته شب خونه مادرشوهرم میمونم

شما چی میپوشین  یا میپوشیدین خونشون شومیز یا تیشرت

من برادرشوهرم مجرده برای همین شومیز میپوشم همیشه هم شال سرمه چون خانواده همسرم یکم مذهبی ان مخصوصا مادرشوهرم و برادرشوهرم

برادرشوهرم نباشه شال سر نکنم زشته بنظرتون

شومیز سلوار

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ترجیحا همیشه شال سرت باشه ولی من حتی نمی تونستم جلوی مادرشوهرمم بدون شال باشم یه جوری ناراحت میشد انگار

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

من‌که تیشرت شلوار بدون شال ،کلن مدلشون اینه و خودم از اول جلوی هیچ کس سر نمیکردم  ،ولی دیگه جلوی پدرشوهرت چرا روسری آخه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من 3 تا برادر شوهر دارم   دوتا متاهل  یه مجرد

خونشونم   شلوار راحتی ساده  بدون طرح  و تیشرت ترجیحا تنگ نباشه به بدنم بچسبه    شال هم نمیپوشم. تنها رعایتی که میکنم اینه  جلوشون دراز نمیکشم  یا پاچه شلوارم نره بالا   وگرنه دیگ پیششون همونجوری هستم که جلو داداش خودمم

تو سکوت مرا بشنو  که صدای غمم نرسد به کسی... ❤️
خب ترجیحا همیشه شال سرت باشه ولی من حتی نمی تونستم جلوی مادرشوهرمم بدون شال باشم یه جوری ناراحت میشد ...

عجیب بود نبود 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت