2777
2789
اسم موسسه زودبیست هست من خودم اصلااا درس نمیخوندم ولی الان میانگین مطالعه ام نه تا ده ساعته

اسم مشاورت چیه؟

فقط 39 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکت برای مورد دیگه ای هست|فلامینگو صورتی روی آب🦩💕🍷|

ازمون میدی من اصلا هرچقدر درس میخونم جز دانش اموزای متوسطم این اذیتم میکنه

آره هر چند وقت یه بار آزمون میذارن که شرکت میکنم جز اونم آزمون قلم چی هم برگزار میکنن

تست میزنی؟ 

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره هر چند وقت یه بار آزمون میذارن که شرکت میکنم جز اونم آزمون قلم چی هم برگزار میکنن تست میزنی؟&nb ...

اره من هر چقدر درس میخونم انگار هیچی نیست خیلی حس بدیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگی داره کجا درس خونده باشی...کدوم شهر؟ سال چندمت باشه که کنکور میدی؟ رشتت؟ معدلت؟

من یکی از استان های منطقه دو هستم معدل دهم و یازدهم ۱۹ بود ولی دوازدهم که پارسال فارغ‌التحصیل شدم معدلم ۱۱ شد به علت مشکلات خانوادگی اصلا درس نخوندم هدفم ۴۰۴ که میشه سومین سال کنکور ولی دوتا کنکور قبلی شرکت نکردم رشته ام هم تجربی با لین اوصاف بدون مشاور و کلاسو آزمون قبول میشم؟

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
اره من هر چقدر درس میخونم انگار هیچی نیست خیلی حس بدیه

یه مشکلی هست حتما

مشاور خوب خیلی کمک کننده اس، خوب تحقیق کن 

ایشالله به نتیجه میرسی🥹💚

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

یه مشکلی هست حتما مشاور خوب خیلی کمک کننده اس، خوب تحقیق کن  ایشالله به نتیجه میرسی🥹💚

مرسی همچنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یکی از استان های منطقه دو هستم معدل دهم و یازدهم ۱۹ بود ولی دوازدهم که پارسال فارغ‌التحصیل شدم مع ...

من نمیگم قبول نمیشی

کار نشد نداره

اما چون پایه دوازدهمت ضعیفه و مشکلات خانوادگی هم هست...برای اینکه روحیت نیفته من میگم مشاور داشته باش حتما

مگر اینکه خیلی دختر قوی ای باشی و بتونی روحیه و حفظ کنی...

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
من نمیگم قبول نمیشی کار نشد نداره اما چون پایه دوازدهمت ضعیفه و مشکلات خانوادگی هم هست...برای اینک ...

مشکلات خانوادگی دیگه حل شد الان دیگه هیچ دغدغه ای ندارم فقط تنها مشکلم ساعت مطالعه پایینه و سرعت پایین چون ضعیف هستم با فیلم پیش میرم بدتر سرعتم اومده پایین 

مشکل مالی داری؟

اره نمیتونم هر ماه یک تومن دو تومن هزینه کنم واسه مشاوره فقط خودمم و خودم فیلم هارو از تلگرام برداشتم کتابم چند تا دارم چند تا هم از رو pdf میخونم میرم سالن مطالعه کتابخونه درس میخونم 

اره نمیتونم هر ماه یک تومن دو تومن هزینه کنم واسه مشاوره فقط خودمم و خودم فیلم هارو از تلگرام برداشت ...

درخواست دوستی بده...من و داشته باش...بهت یاد میدم چکار کنی...فقط به شرط اینکه گوش بدی و وقت من و به مسخره نگیری🙌چون بچه های کنکوری این مدلین که تا واسه یه چیزی هزینه نکنن قدرش و نمیدونن...

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
درخواست دوستی بده...من و داشته باش...بهت یاد میدم چکار کنی...فقط به شرط اینکه گوش بدی و وقت من و به ...

باشه اگه واقعا کمکم کنی خیلی مدیون میشم🥺

مشاور نگو ک پوستم کنده شد بعد ۷ ماه یه مشاور درست حسابی تونستم واسه برادرم پیدا کنم ک خدا خیرش بده، اینو نشوند سر درساش

با چندتا موسسه کار میکنه اما ما مستقیم با خودش در ارتباطیم ک هزینه کمتر هم بشه، یکی بهم معرفی کرده بود

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
مشاور نگو ک پوستم کنده شد بعد ۷ ماه یه مشاور درست حسابی تونستم واسه برادرم پیدا کنم ک خدا خیرش بده، ...

اگر با مشاور بشینی سر درس بهتر درس نخونی چون توی دانشگاه ۱۰۰۰برار دبیرستان درس داری مشاور فقط نقش راهنما داره که اشتبه نری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر با مشاور بشینی سر درس بهتر درس نخونی چون توی دانشگاه ۱۰۰۰برار دبیرستان درس داری مشاور فقط نقش را ...

نه عزیزم

برادرم‌خودش عاشق فرهنگیان بود

منتها انگیزه نداشت چون نتیجه نمیگرف 

ک خداروشکر با مشاور خوب شروع کرد و خوب تونست جمع و جور کنه

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣