2777
2789
عنوان

نامزدم بلاک کردم بیاین خواهشن

307 بازدید | 37 پست

هی امروز فردا میکنه بهانه خانوادش میاره که راضی نیستن مطمعنم خودش نمیخاد خیلی دوسش دارم ولیهی ولش نمیکردم چون میگفتم سرد میشه اما. دیگ از همه جا بلاک کردم ودیگ پیامش نمیدم کاریش ندارماگه بخاد تلاش مکنه نهادم دوروزه سرد میشه ومیره خودمم سختمه خیلی ولی دیگ چیکار کنم مجبورم خانوادم اذیتم میکنن دوروزه مریضم فشار عصبی دارم داداشم تهدید میکنه میگم بیا تمام کنیم میگه تمام کن منم بلاک کردم سعی میکنم فراموشش کن حالم خیلی بده خیلی خدا میدونه من تلاش خودم کردم هرچی گفت گفتم چشم دیگه یکساله نمیتونم شرایط بده حاضر نماز کنیم ده سالم وایسم براش میریم بیرون ماشینی رد میشه میخام دق کنم نکنه آشنا باشه خیلی در حقم خوب بود خیلییی به نظرتون تند رفتم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا تنهاکسی ک درکت میکنه منم 19ماه تو رابطه بودم و 4روزه فهمیدم فقط بازیچه بودم و خیلی چیزاروباختم تنها دلیل خوشحالیم اینه از رابطه سمی اومدم بیرون

و دیگه قرار نیست هرروز نابود بشم خواهش میکنم هیچوقت تمام اسرار زندگیتون رو ب کسی نگید هیچکس قابل اعتماد نیست هیچکس

دقیقا تنهاکسی ک درکت میکنه منم 19ماه تو رابطه بودم و 4روزه فهمیدم فقط بازیچه بودم و خیلی چیزاروباختم ...

من همه چیمو گفتم بهش خیلیم برام خوب بو خیلییی الان بلاک کردم از همه جا میخام درش بیارم الان ولی میگم ولش کن بخاد هرجوری شده پیدام میکنه نخادم بهانه که بلاک بوذم