2777
2789
عنوان

حرف های نامزدم به من !!!

402 بازدید | 6 پست

من ۸ ماهه عقد کردم م توی این چند ماه همش رو خونه مادر شوهرم بودم ( مسن هستن ) و خواهر و برادر مجرد هم نداره شوهرم 

بار ها سر این موضوع دعوامون شده ک میگم تا زمان عقد میخام خونه پدرم باشم ولی اون قبول نمیکنه و هر بار منو میپیچونه و خیلی هم همسرم سختگیره و نمیزارع هیچ جا برم ،میگه همه جا باید خودم همرات باشم

ولی این دفعه باهاش جدی حرف زدم گفتم آزادی بهم بده و بزار تا زمان عقد خونه بابام باشم و گفت من نمیتونم و اگه اینو میخای طلاقت میدم 🙃

نمیدونم چیکار کنم ، من بهونه الکی گرفتم یا اون ؟؟؟

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

تاپیکاتو خوندم 

عزیزم شما هنوز بچه ای و با ادمی ازدواج کردی دوبرابر سنته و درکی از بچگیت و فکر و. رویاهات نداره و چون خودش هرکارخاسته کرده و دیگ نمیخاد تو پر. و بالی بگیری و خلاصه با خانوادت صحبت کن و توافقی، طلاقتو بگیر. و تمومش کن احساساتتم خوب. میشه بعد ی دوران ولی اینک هروز زجر بکشی خیلی بده چون کوچولویی وابسته ای اینم اوکی میشه و دفه بعد اصلا زیر 25سال ازدواج نکن و درستو بخون و مستقل شو و خودت حرفاتو بزن و... و

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تاپیکاتو خوندم  عزیزم شما هنوز بچه ای و با ادمی ازدواج کردی دوبرابر سنته و درکی از بچگیت و فکر ...

مرسی :))) حرفات خیلی آرومم کرد 

خودم و خانوادم هم نظرمون همین هست 

ایشالا ک طلاق میگیرم

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی :))) حرفات خیلی آرومم کرد  خودم و خانوادم هم نظرمون همین هست  ایشالا ک طلاق میگیرم

اصلا خام حرفاشو نشو ن ببینش ن جواب تماس و زنگ بده فقط تمومش کن مردا زبون چربی دارن ممکنه بزنه اش و لاشت کنه ولی با حرف خرت کنه توام جای خواهرم این خریت رو نکن تهش تباهیه خداروشکرکن بدون بچه خدا نشونت داد چ ادمیه وگرن اونجوری طلاق سخت تربود و اینجوری میتونی اسمشم از شناسنامت پاک کنی 

اصلا خام حرفاشو نشو ن ببینش ن جواب تماس و زنگ بده فقط تمومش کن مردا زبون چربی دارن ممکنه بزنه اش و ل ...

الهی شکر 🥺❤️ممنونم

من واقعا نمی‌دونستم چیکار کنم ، میگفتم شاید درست شه ولی نمیشه اصلااااا

ولی اسمش رو نمیتونم از شناسنامم پاک کنم چون..... ازم گرفت💔

الهی شکر 🥺❤️ممنونم من واقعا نمی‌دونستم چیکار کنم ، میگفتم شاید درست شه ولی نمیشه اصلااااا ولی اسم ...

احتمالا فکرمیکنه بخاطرهمون دخترونگیت ک گرفته نمیری طلاق بگیری ولی برو خودتو راحت کن 

احتمالا فکرمیکنه بخاطرهمون دخترونگیت ک گرفته نمیری طلاق بگیری ولی برو خودتو راحت کن 

حتما ❤️🌿 

خدا خیرت بده خواهر😁🥰

دلم قرص شد