2777
2789
عنوان

بخیه امو نکشم چه اتفاقی میوفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 25 پست
بخیه کشیدن اصلا درد نداره ک😐😐😐

اخه دوهفتس زدم 

بد ی قسمتی از زخمم بازه کلا میترسم 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
عزیزم 😲 شاید عفونت کرده

نمیدونم😕

عفونت کنه ترشح چرکی میده خب

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نترس چرا باز؟پاره شده بخیه؟یا کلا از همون اول دکتر باز گذاشته

ناخونم رفته بود تو گوشت پام عفونت کرده بود دکتر بافت بغل اشتم و کلا برداشت ی گوشه اشو فقط بخیه زد ک خون ریزی نکنه 

اگه جوش خورده برو حموم بعد بکش اصلا درد نداره برا سزارین منم میترسیدم ولی با این روش اصلا نفهمیدم

اخه من زخمم بازه بافت گوشه انگشتم و کلا برداشته فقط ی گوشه اشو بخیه زده 

اخه من زخمم بازه بافت گوشه انگشتم و کلا برداشته فقط ی گوشه اشو بخیه زده 

باشه عزیزم خب عیب نداره اون قسمت بخیه ک کاری ب قسمت باز زخم نداره فقط حتما برو پیش دکتر خودت ک معاینه کنه شاید لازم باشه که چند روز دیگه بخیه بمونه بخیه کشیدن اصلا اصلا درد نداره من همه بدنم بخیه بوده 😂 من کیست عمل کردم ی مقدار از زخم باز بود ولی خب بخیه ها رو کشید فقط باید مراقب باشی از بخیه ها چرک نیاد یا دور بخیه ها سیاه نشه دور زخم بازت ن ها دور بخیه هات 

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

باشه عزیزم خب عیب نداره اون قسمت بخیه ک کاری ب قسمت باز زخم نداره فقط حتما برو پیش دکتر خودت ک معاین ...

سیاه شده چیکار کنم حالا☹️

❤ خدا رو شکر که هستی! 

دوست من چند سال پیش با یه بچه کوچیک خودکشی کرد ، هنوزم که بهش فکر می کنم حالم بد می شه! 

انگار چون خودکشی دست بردن تو کار خداست ، دقیقا اون انتظاری که بعد از خودکشی داریم برعکس می شه ، اگه انتظار داشته باشیم شوهر اذیت بشه ، به کتفش هم نمی گیره ، اگه انتظار داشته باشیم از بچمون به خوبی نگهداری کنند ، بچمون رها می کنند، اگه بخواهیم خانواده امون عذاب بدیم ، فراموشمون می کنند ، اگه بخواهیم مادرمون ما رو فراموش کنه ، از غم سوگواری ما ، آب می شه !   همه چیز برعکس خودش پیش می ره به بدترین وجه ممکن! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!