2777
2789

دیروز حالم بد بود من دوتا بچه کوچیک دارم یکی دوساله یکی سه ماهه 

دیروز رفتیم دکتر شوهرم گف خدت برو ویزیت شو من بچه هارو توماشین نگه دارم 

رفتم داخل 

من واقعا از این دکتره خوشم نمیاد بیشعوری از رفتارش میباره ولی نمیدونم واقعا چجوری به شوهرم حالی کنم ک بفهمه !!!!😑

همین ک منو دید نششو تا بنا گوش باز کرد گفت سلام خوبی؟

بابا مگه من دختر خالتم که میگی سلام خوبی 

بعد ک معاینه کرد گف بزا صدا قلبتو گوش کنم 

گوشی و گزاشتم پایین تز از یقه ام دقیقا روی پوستم متوجه هستید چی میگم؟

فقط مردم و زنده شدم تا بیام بیرون از اونجا 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

خببب چرا نمیتونی به شوهرت بگی؟ بهترین کار اینه که غیر مستقیم بهش بگی اون دکتره یه ذره چشمش ناپاکه

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید

خوب دیگه نرو پیشش همون به دکتر هست؟به شوهرت بگو تشخیصش خوب نیست 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گوشی رو کجات بزاره صدای قلبو گوش بده روی کلت بزاره؟

بخان صدا قلب شمارو گوش بدن گوشی و مستقیما میزارن رو سینه اتون؟مستقیم روی پوست؟نمیخام واضح توضیح بدم واقعا 

اولشم نوشتم اگ من اشتباه میکنم بهم بگید لطفا نگفتم مطمئنم

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

من به بار نوجونن بودم رفتن دکتر دکتره میخواست صدای قلب بشنوه گوشی رو گذاشت روی کمرم صدای قلب شنید .دکتر بخواد کار کنه بلده دکتر مریض خودشو به نفهمی میزنه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
هیچ وقت تنهایی نرین  پیش دکترر آقا هیییییییچ وقت😐❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️

ب شوهرم میگم نمیفهمه حتما باید یچیزیو بشکافم براش 

تا اینجا بنظرم طبیعی بود

روی پوست 

اونم دقیقا انقدر پایین ک روی سینه 

ب شوهرم میگم نمیفهمه حتما باید یچیزیو بشکافم براش 

خوب بشکاف مرگ یه بار شیون یه بار