2777
2789

من تا حالا سگ نداشتم ولی رفتاری از یه سگ دیدم خیییلی برام عجیب بود

کسی میتونه راهنماییم کنه ، دلیل این رفتار  سگ چی میتونه باشه ؟

من یه مسیری  ۲ کیلومتری پیاده روی رفتم

از همون ابتدای مسیر ، سگ بزرگی بود تا منو دید چسبید به من و منو همراهی میکرد

اون مسیر افراد زیادی برای پیاده روی میان ، تا میدید کسی داره میاد ، زود از اون مسیر پیاده رو  ، به خیابان میرفت و فاصله میگرفت از آدما

تا اون ادما رد بشن و بعد دوباره میومد توی اون مسیر پیاده رو  و میچسبید به من و مسیر رو ادامه میداد

دوباره ادما میومدن رد بشن ، میپرید توی خیابون ، تا اونا رد میشدن دوبار میومد توی پیاده روی و با من مسیر پیاده روی رو همراهی میکرد

این رفتارش شاید بیست بار اتفاق افتاد

فقط با من راه میومد

حتی وقتی چند قدم از من جلوتر میوفتاد ، برمیگشت نگاه میکرد ک ببینه من دارم میام

حتی به انتهای مسیر رسیدم و باید دور میزدم

با خودم گفتم ببینم آیا اونم دور میزنه ؟

دیدم اونم دور زد ، تا من دور زدم و از اون پیست پیاده روی خارج شدم باید از عرض خیابون رد میشدم ، حتی با من از عرض خیابون رد شد

من با خودم  گفتم شاید گرسنه اشه ، من موقع پیاده روی کارت و پول همراه خودم نمیبرم ولی دوست داشتم براش کالباس بخرم

دقیقا تا دم خونه با من اومد و همراهی کرد و هرآدمی میدید ازش فاصله میگرفت

تا دم درب خونه ، حتی با من از خیابونا ک ماشین با سرعت میومد رد شد

با اینکه " بار اول " بود میدیمش ، ولی تا دم خونه با من  اومد  

گفتم زود برم بالا براش خوراکی بیارم یا برم  کارتمو بیارم  براش کالباس بخرم ، هرچی توی کوچه گشتم ، رفته بود💔💔

سگ بزرگی هم بود

من تا حالا سگ نداشتم و با رفتارشون اشنا نیستم

هنوز  رفتارش و نگاه کردنش به من  

و فاصله گرفتنش از تمام آدما و ۲ کیلومتر همراهی کردن با من تا دم خونه برام تعجب برانگیزه

آیا کسی میتونه دلیل رفتار این سگ رو بگه بهم  ؟؟؟

ممنون میشم🌹🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

قبلا بهتون گفته بودم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محافظ از طرف کی؟ بیشتر توضیح میدی

حیوانات هم مثل اجنه هاله انسان رو میبینن

و میتونن حس کنن اگه خطری تهدیدشون کنه

اون سگ به احتمال زیاد دور و ور اون خانوم خطر حس میکرد، برای همین دنبالش میومد تا خیالش راحت باشه

خیلی وقت ها اصلا براشون اهمیت نداره.... باز میگم، بستگی به هاله طرف داره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چه جالب !ممنون

خواهش میکنم 

حیوانات هم مثل اجنه هاله انسان رو میبینن و میتونن حس کنن اگه خطری تهدیدشون کنه اون سگ به احتمال زی ...

چه ترسناک

چقدر ترسناک

چقدرامضاتون دلگیره

میشه درحد چندجمله راهنماییم کنید باید یه ده کیلو کم کنم🙃

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
چه ترسناک چقدر ترسناک چقدرامضاتون دلگیره میشه درحد چندجمله راهنماییم کنید باید یه ده کیلو ک ...

متاسفم اگه باعث دگرگونیتون شدم🙏🏻🌱

کالری شمار نصب کن 
وزن ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰،جواب به دست اومده میشه کالری مجازت که باید در طول روز مصرف کنی 
دوروز در هفته فست بگیر(یعنی کالریت بیشتر از ۵۰۰ تا ۷۰۰ نشه) تو روز فست آبپز مصرف کن تا گرسنگی نکشی 
مصرف کربوهیدرات ساده و چربی مضر رو کاهش بده و پروتئین و فیبر بیشتر مصرف کن
بهترین ورزش برای شما ترکیب قدرتی هوازی هست 
هوازی: رقص،پیاده روی،زومبا و.... روزی نیم ساعت
قدرتی: دراز نشست، پلانک، اسکوات و...(برنامه کاهش چربی شکم رو از بازار دانلود و طبق ورزشش پیش برو) 
چربی سوز هایی مانند چای سبز، قهوه، فلفل و زیره و... مصرف کن
اگه کالری شماری سختته فقط هفته اول انجامش بده تا قلق کم خوردن دستت بیاد.
فست رو حتما بگیر تا از استپ وزنی جلوگیری کنی
این از رژیم
حالا میریم سراغ رژیم شوک! که وقتی دچار استپ وزنی میشید باید طبقش پیش برید: 
روز اول: ۲۰۰۰ کالری+فست فود
دوم: فست ۵۰۰ 
سوم: طبق کالری مجاز
چهارم: فست ۵۰۰
پنجم: طبق کالری مجاز
ششم: فست ۵۰۰
هفتم: وزن کشی

رژیم تثبیت وزن هم وزن ضربدر ۳۰ منهای ۱۰۰
باید هفته ای ۱۰۰ کالری اضافه کنی تا به کالری مجاز تثبیت وزن برسی
به هیچ وجه چیزیو حذف نکن و هرچی دلت خواست به مقدار کم بخور تا حریص نشی

متاسفم اگه باعث دگرگونیتون شدم🙏🏻🌱 کالری شمار نصب کن  وزن ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰،جواب به د ...

واقعا متشکرم 

خیلی زحمت کشیدید 🌹🌿

بهترینها نصیبتون بشه

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
واقعا متشکرم  خیلی زحمت کشیدید 🌹🌿 بهترینها نصیبتون بشه

خیلی ممنونم و همچنین💙

حیوانات هم مثل اجنه هاله انسان رو میبینن و میتونن حس کنن اگه خطری تهدیدشون کنه اون سگ به احتمال زی ...

بله 

ولی این سگ تا چشمس به ادما میخورد ، فاصله میگرفت و میپرید خیابون 

و وقتی غریبه ها رد میشدن ،  دوباره میومد توی پیست پیاده روی و پیش من 

اگر محافظ بود پس چرا بالای بیست بار از من فاصله گرفت تا چشمش به ادما میخورد ؟ 

مرسی 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
بله  ولی این سگ تا چشمس به ادما میخورد ، فاصله میگرفت و میپرید خیابون  و وقتی غریبه ها ر ...

از اون ادما خوشش نمیومده

خواهش میکنم