بچهها چند روز پیش پسرعموم با اکانت پدربزرگم اومد روبیکا اما عکس یه غریبه رو گذاشته بود و فقط من اون شماره رو داشتم چون با پدربزرگم زندگی کردم یک مدت. دیدم عکس یه غریبه روشه ترسیدم شاید هک شده باشه و یه نفر تو مسجد گوشیشو ازش گرفته باشه. خلاصه خودمم با شماره پدربزرگم واردش شدم و یکم گذشت متوجه شدم پسرعمومه و داره با یک زن متاهل چت میکنه و تنها اون نیست و به خیلیا پیام داده. این درحالیه که خودش زن داره زنشم بارداره و خیلی به زنش که دخترعممه سخت میگیره و اذیتش میکنه. نمیدونم برام مهم نباشه یا یجوری به دخترعمهام بگم. واقعا از فهمیدن این موضوع ناراحتم کاش نمیفهمیدم.شما بگید دخالت نکنم بهتره؟
خودم اگه میفهمیدم کسی میدونسته و به من نگفته، اونم قاطی شوهرم میکردم که همدستشه کثافط کاریشو مخفی کرده
نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»
ولی اگه تو بگی و زندگیشون بهم بخوره تو چشم همه تو آدم بده میشی
تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏
زنش بارداره... شعور فهمیدنشو داری؟ منکه زنش نیستم از غصه دارم دق میکنم اون دیگه ببین چه حالیه
من از کجا میدونستم زنش بارداره
چرا توهین میکنی
نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»
فاز اونایی ک میگن نگو رو نمیدونم من خودم شوهرم تا لب مرز خیانت رفت خودم اگه میفهمیدم کسی میدونسته ...
عه
مادرشوهرم اینجاست😐😂
تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏