2777
2789
عنوان

پسرعموم به زنش خیانت میکنه بهش بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 90 پست

فاز اونایی ک میگن نگو رو نمیدونم

من خودم شوهرم تا لب مرز خیانت رفت

خودم اگه میفهمیدم کسی میدونسته و به من نگفته، اونم قاطی شوهرم میکردم که همدستشه کثافط کاریشو مخفی کرده

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دخالت نکن خانومش بارداره استرس بهش ندید بعدم گلم معلوم نیست شاید اون بنده خدا خودش تا الان فهم ...

اوهوم راست میگی‌. خودم که زنش نیستم دیوونه میشم چه برسه به اون

به هیچ کس نگو 

خیانت هیچ وقت مخفی نمیمونه و لو میره 

ولی اگه تو بگی و زندگیشون بهم بخوره تو چشم همه تو آدم بده میشی

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

زنش بارداره... شعور فهمیدنشو داری؟ منکه زنش نیستم از غصه دارم دق می‌کنم اون دیگه ببین چه حالیه

من از کجا میدونستم زنش بارداره

چرا توهین میکنی

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

فاز اونایی ک میگن نگو رو نمیدونم من خودم شوهرم تا لب مرز خیانت رفت خودم اگه میفهمیدم کسی میدونسته ...

عه

مادرشوهرم اینجاست😐😂

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏