2777
2789

تازگیا خیلی به این رشته علاقع پیدا کردم کسی چیزی ازش میدونه

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

منم علاقه داشتم ولی دیدم بازار کار و اینده خوبی در ایران ندارع و فقط ی رشته علمیه ک تو ایران کارامد ...

ببه عزیزم من علاقه واسم مهم تر از بازار کاره اکثر رشته ها بازار کارشون پره بهتر رشته ای رفت که توش علاقه باشه 

جدی ؟؟ کاشکی واقعا همینو بخوان تو گوگل که سرچ کردم زیر ۱۰ هزار رتبه نداشت 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببه عزیزم من علاقه واسم مهم تر از بازار کاره اکثر رشته ها بازار کارشون پره بهتر رشته ای رفت که توش ع ...

علاقه خب صرفا ی رشته ای بری بخونی فقط انگار ک درس بخونی کاربردی نداشته باشه چ فایده ای دارع اخه؟ 

من میخام مفید باشم برا مردم😐

علاقه خب صرفا ی رشته ای بری بخونی فقط انگار ک درس بخونی کاربردی نداشته باشه چ فایده ای دارع اخه؟&nbs ...

من اعتقاد دارم تو کاری علاقه باشه راه برا پیشرفتم هست حالا هر رشته ای میخواد باشه .  مفید بودن برای مردمم صرفا با تحصیلات نیست  . 

من اعتقاد دارم تو کاری علاقه باشه راه برا پیشرفتم هست حالا هر رشته ای میخواد باشه .  مفید بودن ...

من تحقیقاتم و انجام دادم تایپیکم زدم برو بخون خانمی اومد گف من این رشته رو خوندم و الان پشیمونم 

شما چجوری میخای مفید باشی وقتی رشتت ب درد نمیخورع تو ایران ؟