2777
2789

امروز واکسن ۴ ماهگی پسرمو زدم وزنش شده ۶۷۰۰ تولدش ۳۳۰۰ بود بهداشت گفتن وزنش کمه دور سرشم کمه تولد ۳۶ بود الان۴۶ بود فکنم چیکار کنم متخصصشم فعلا نیست 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

آره کمه

منم یه هفته میشه واکسن بچمو زدم وزنش ۸ کیلو بود 

وقتی دنیا اومد ۳ کیلو بود

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرفای بهداشت خیلی اعتماد نکنین و حتما با یه متخصص اطفال مشورت کنین

اخه تو گوگلم نوشته دوبرابر تولد الات دقیقا دوبرابر تولده

آره کمه منم یه هفته میشه واکسن بچمو زدم وزنش ۸ کیلو بود  وقتی دنیا اومد ۳ کیلو بود

وزن بچه باید دوبرابر تولد باشه که پسر من دوبرابرع دقیقا نمیدونم رو چه حسابی گفتن 

بچم دختره، الان 6 ماه و نیمه، وزن 4 ماهگیش 6 و 200 بود، فوق تخصص گوارش میگفت وزنش عالیه، وزن 6 ماهگی ...

😑😮‍💨بخدا نگرانم کردن البته باردارم بودم دوبار رفتم بهداشت هی هربار یچیزی گفتن متخصصم اخر نامه نوشت لطفا دقیق بررسی کنید بعد ی مادر باردارو نگران کنید همه چیش خوبه باید ببرم متخصص

اره گوگل بزن

تو یه سایتی خوندم 6 ماهگی، تو یه سایت دیگه خوندم اواخر 4 ماهگی به دو برابر تولد میرسه

من دخترمو فوق تخصص نوزادان که بردم، اون اوایل بهم گفته بود که وزن دختر شما زیاد داره میره بالا (چون تو ماه اول بیش از یک کیلو رفت بالا) اگه به همین منوال پیش بره زودتر از 6 ماه به دو برابر وزن تولد میرسه برا همین نیازی نیست که برا شروع اهن تا 6 ماهگی صبرکنی، و ازش پرسیدم، گفت پقتی بچه به دو برابر وزن تولد برسه قطره اهن شروع باید بشه و این قضیه معمولا تو 6 ماهگی اتفاق میفته