2777
2789
عنوان

به نظرتون با این پول چیکار کنم؟

179 بازدید | 13 پست

سلام دوستای عزیزم یه سوال دارم که ذهنمو درگیر کرده

بعد چند سال عروسی تازه وام ازدواجمون اومده که سیصد تومنه قرار بود نصفشو طلا بخریم نصف دیگه هم حبوبات انبار کنیم اخه شوهرم کشاورزه و تاجری هم در کنارش انجام میده 

حالا یکی که مورد اعتماده از اعضای خانواده شوهرم گفته اون صد و پنجاه و بده به یکی از اشناهام تو کار ساخت و سازه ماهی شش تومن سود میده منم گفتم نه نمیزارم هزار تومن پول نزول بیاد تو خونم اونم میگفت نزول نیست سرمایه گذاریه نمیدونم چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قرار بزارین هر ماه یک عدد ثابت بهتون بده نزوله

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

نزول خواهر من هیچ وقت اینکارو نکن ، واقعا پولش خوردن نداره ، میتونی جای دیگ خودت سرمایه گذاری کنی ،  برو از بانک ملی سکه بخر و سود کن 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

چرا شوهرت نمیزنه تو کار خووش سرمایه کنه ؟؟ در ضمن برای ۱۵۰ شش تومن خیلی کمه

میگفت خوبه چند ماهی از قسط وام پرداخت میشه ولی خیلی بیشتر از خودم به حلال و حرام معتقده 

سرمایه گذاری سود مشخص نداره و این مدلی نزوله

نده احتمال زیاد کل پولو میخورن

طلای کارکرده بخر ولی کسی نفهمه و دزد نبره

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم