من مناظر اینم کلاس هام شروع بشه بخونم دوستم یکسال دامپزشکی اورد توهم میاری
اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باید کتاب های خوبی داشته باشی و یه مشاور درسی عالی هم داشته باشی که باز هم بستگی به خودت داره گوشیو کلا باید له کنی، فقط برای وعده و کار های بهداشتی سرت از تو درس بیاری بیرون
رتبم طوری بود که پیراپزشکی و پرستاری رو قطعا میوردم
البته الان رشته مورد علاقه خودمو دارم میخونم نه اونا رو
میخوام بگم میشه
سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم. بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:) لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که میتونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جوابهاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
پرستاری میخوام پایه ام ضعیفه شدنیه واقعی امیدواری نمیخوام
میشی چندسالته
اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
رو پزشکیم می تونی حساب کنی . ببین یه کانال هست تو تل . دلتا کنکور . موسسش دکتر رساییه . این سال اول 45 هزار میشه می مونه سال دوم میشه 183 دانشگاه تهران پزشکی میخونه . محتوای خیلی خوبیم میزاره تو کانالش
هم اسمه آریانا گرنده . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن
با توجه به تجربه من یک سال بخونی می تونی پزشکی هم قبول بشی
تو پشت میمونی ؟
فکر کنک کنکوری هستی
مرسی گل من پایه ام ضعیف پارسال هیچی هیچی نخوندنم شدم صد هزار همین انگیزه امو له کرده
نه اصلا فک نکن چی شده هر چی بوده توم شده رفته . این دکتر رسایی هم تو شهر مریوان بوده هیچ کلاسی نمی رفته خودش می خونده . شما هم با استمرار و تلاش بری جلو میشه دوست من
هم اسمه آریانا گرنده . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن