2777
2789

سلام خانوما

شوهرم همیشه واسه صبونه کنار بقیه چیزا املت میخوره، امروز خیلی کار داشتم قبل امتحاناتمه درگیری ذهنیم زیاده، براش نیمرو درست کردم به جای املت، قبل گرما دادن همش زدم واسه همین یکم شبیه پنکیک شد، نشست سر سفره گفت قیافه‌اش(ظاهر نیمرو منظورشه) خیلی کی*ریه

با این که از گرسنگی فشار خودم پایین بود و حتی یه قطره چای هم نخورده بودم سکوت کردم از سر سفره بلند شدم اومدم پای لپ تاپم که مثلا دارم درس میخونم

چرا ذره‌ای درک ندارن این مردا

الان داره نیمرو رو میخوره میگه اگه نمیخواستی املت درست کنی از اول میگفتی دیگه

حتی براش مهم نیست من از گرسنگی نمیتونم درس بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو همون و بخور تا نیومدم با بشقابش تو حلقت نچپوندمش خودت میخوای پاشو خودت درست کن🤧

بنده بی اعصابم همینو میگفتم نمیرو رو هم میریختم میرفت والا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خونه ننش هر روز املت میخوره؟

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
بگو همون و بخور تا نیومدم با بشقابش تو حلقت نچپوندمش خودت میخوای پاشو خودت درست کن🤧 بنده بی اعصابم ...

دلم میخواست همینو بگم حرف دلمو زدی ولی از گرسنگی نا ندارم

دلم میخواست همینو بگم حرف دلمو زدی ولی از گرسنگی نا ندارم

پاشو برو ی غذای توپ بخور 

این مردا رو لوس کنی نابودت میکنی 

میگفتی ب جهنم ک نمیخوری خودت مینشستی 

مردا جا عقل پهن تو کلشونه درک کجا بود🤭

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....