2777
2789
عنوان

میدونین چجوری میتونیم مدرسه دولتی غیر سهمیه ثبت نام کرد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 30 پست
بعدش گندش در نیاد ؟؟؟ بفهمن خونمون اونجا نبوده

مگه جنایت قراره بکنید؟

تروریستی چیزی هستی..؟

ول کن بابا..

من خونه ام با مدرسه ۴۰ دقیقه با ماشین راه بود...مدارس اطرافم بد بود..مدرسه ی خوب هم غیردولتی بود..

فقط روز ثبت نام و کارنامه مدیر رو دیدم.. نترس.. اتفاقا اگر بری منت مدیر رو بکشی.. چون به خاطر قانون.. نمیتونه پارتی بازی کنه.. کافیه بچه ات به کسی تو مدرسه بگه بالا چشمت ابرو.. مدیر و معاون وابدارچی و.. همه میریزن رو سرت که بهت لطف کردیم بچه ات داره شر درست میکنه..

نصف مدرسه ی پسرم با قولنامه سوری اومدن

تقصیر خودشونه که نظارت رو اموزش ندارن والدین مجبورن بچه رو ببرن جایی که خوب درس یاد میدن و کلک بزن

اگر رفتی منت مدیر رو کشیدی و گفت نه... یا گفت حالا صبر کن ببینم جای خالی پیدا میشه یا نه و اولویت با بچه های محل هست و سرکار گذاشت و ثبت نامت بلاتکلیف موند و از مدرسه ی محل خودتون هم جا موندی..یاد من بیوفت..

درسته ولی زیاد پیگیر باشی به هدفت میرسی  خودم دخترم مدرسه شاهد ثبت نام کردم ،اولش راضی نمیشدن ...

دختر عمم مدیر دبیرستان شاهد بود تازه بازنشسته شده چند ماهه  بنظرت اون می‌تونه کاری برام بکنه؟؟؟ 

من از قیدت نمیخواهم رهایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه جنایت قراره بکنید؟ تروریستی چیزی هستی..؟ ول کن بابا.. من خونه ام با مدرسه ۴۰ دقیقه با ماشین ر ...

اخه پایه اول هم ثبت نامش اینترنتی هست اون مدرسه 

درسته ولی زیاد پیگیر باشی به هدفت میرسی  خودم دخترم مدرسه شاهد ثبت نام کردم ،اولش راضی نمیشدن ...

مدارس شاهد افراد عادی رو هم ثبت نام میکنن.. ولی اولویت با خانواده ی شهدا و جانبازان و ایثارگران هست.. اگر ظرفیت تکمیل نشه افراد عادی و بسیجی و.. رو هم ثبت نام میکنن..

ما هم سرکوچه مون مدرسه شاهد هست.. مگه چقدر شهید داریم.. بچه های شهدای جنگ الان خودشون پیر شدن..شهدای سوریه هم خیلی کمتر از اینن که مدرسه برای بچه هاشون برپا شه.. افراد عادی رو ثبت نام میکنن ولی یه کم سخت میگیرن که چون مدرسه شاهد هست اولویت بچه های مذهبی ها و بسیجی ها و سازمانهای مربوطه باشه..یهو از وسط مدرسه شاهد ۴تا مامان پلنگ برو و بیا نکنه.. سخت میگیرن ولی ناممکن نیست

مدارس شاهد افراد عادی رو هم ثبت نام میکنن.. ولی اولویت با خانواده ی شهدا و جانبازان و ایثارگران هست. ...

نصف بیشتر خودم بچه ها پلنگ هستن چه برسه به والدینشون 😄

خودم فرزند جانباز هستم ولی قبول نمی کردن ،خیلی الکی سخت می گرفتن 

همه ش اولویت ،اولویت می کردن ولی با یک تماس ثبت نام کردن تازه خودشون هم پیگیر شدن

😐🤷🏻‍♀️
مدارس شاهد افراد عادی رو هم ثبت نام میکنن.. ولی اولویت با خانواده ی شهدا و جانبازان و ایثارگران هست. ...

دختر خواهر شوهرم امسال می‌ره دوم 

چون پدر شوهرش شهید بود راحت اسمش رو نوشتن چون نوه شهید حساب میشد 

کلا یدونه شهید یا جانباز باشه تو فامیل کافیه 

یکی میگه داییمه یکی میگه عممومه 

آره والا این مدرسه ای ک منم می‌خوام ثبت نام کنم در حد شاهده همه حجابی و اینا

اخه پایه اول هم ثبت نامش اینترنتی هست اون مدرسه 

بهتر..

قولنامه سوری بگیر

طبق اون کافی نت ثبت نام رو انجام میده و تو اصلا مدیر رو نمیبینی

خودت میدونی

من پسرمو و دو تا بچه ی خواهرشوهرمو اینجوری ثبت نام کردم.. پسر خواهرشوهرم طی سال گفته بود خونه شون کجاست..مدیر فهمیده بود..اما چون از نظر قانونی ما مدارک کامل رو ارائه داده بودیم..حق هیچ کاری رو نداره مدیر.. فقط متلک گفته بود تو مدرسه به خواهرشوهرم.. خواهرشوهرمم گفته بود ۲تا خونه داریم یکیشو برای مادرم اجاره کردیم یکیشو برای خودمون..

من دیگه زیاد نمیتونم بهت اصرار کنم.. خودت میدونی..حالا نی نی یار میاد بهم گیر میده.. راحت ترین راه که ۵ساله بچه خودم داره به این سبک ثبت نام میشه رو یادت دادم...پاچه خواری هیچ مدیر و معاونی رو هم نمیکنم.. به هیچ دوست و اشنایی هم رو ننداختم.. به بنگاه محلمون شیرینی دادم یه قولنامه نوشت..خودت میدونی

تاریخ قولنامه رو واسه کی زدن ؟؟

زدیم رهن

۳ساله زدم.. 

مدرسه اینا سه سال تا کلاس سوم یه شیفت هست.. 

۳سال تا ششم یه شیفت دیگه..

مدیر سه سال اول با سه سال دوم فرق داره

بچه کوچولوها رو از بزرگا جدا کردن یه جورایی

سه سال سه سال کردن

منم زدم سه ساله.. تا ۳سال که راحت بودیم.. برای شیفت بعد هم رفتم همونو تمدید کردم فقط تو توضیحات رقم رهن رو زیاد کرد که تابلو نشه بعد سه سال به همون مبلغ نشستن..😅

نگفتی ب املاکی چقد دادی؟؟؟ 

عرف محلتون املاکی چقدر میگیره قولنامه بنویسه.. همون مبلغ ..

ما چون بچه محل بودیم یه جعبه شیرینی بردم بهش گفتم نوشت..گفتم چقدر تقدیم کنم گفت دعامون کنید کافیه.. ما هم میوه باغ یکی دو جعبه براش بردیم برای تشکر

ولی از خواهرشوهرم ۵۰۰ داد گرفت..