بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
منم همین مشکلو دارم ولی خب از نظر من برو محل کارش البته اگه مناسبه مثلا نامزد (عقدیم) دفتر داره میخام با جاریام و خواهر شوهرام بریزیم تو دفتر جیغ و داد کنیم و این حرفا حالا ببین اگه محل کارش مناسبه برو اونجا بی خبر
کلا نمیدونم خودم تنها براش تولد بگیرم بهتره یا به خونوادش هم بگم... نه محل کارش نمیشه
اگه خیلی خانواده دوسته با خانوادش سوپرایزش کن اگرم نه خودت بگیر یعدشم خونه خیلی بهتره ها مثلا بری خونه پدر شوهرت اونجا همه چیزو اوکی کنی از سر کار که اومد یهو سوپرایزش کنی
خونواده دوست که هست ولی کلا تو خونواده اونا جشن تولدو جدی نمیگیرن، آبجیش پایه ست اگر با ابجیش و خود ...
ببین من ۳ تیر میخام تولد بگیرم برا نامزدم میخام اینکارو انجام بدم میگم که شاید به کارت بیاد
میخام تم بادکنک طلایی و مشکی بزنم بعد کیک دو طبقه مشکی و طلایی بعد داداش هاشو با ابجیاشم دعوت کنم برا شام که از سر کار اومد یهویییی سوپرایز بشه و نمیشد بگم بعد شام بیاید من میخام اینکارو انجام بدم بعد کادو ام دادم طراحی چهرشو با ایرپاد که هزینشون شد ۴ تومن