2777
2789
عنوان

قد ممکنه تو ۲۰ سالگی بلند شه؟😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره فک کنم ولی باید ورزش مخصوصشو انجام بدی دیگ مدام بارفیکسو..

اره خب می‌خوام برم باشگاه و ویتامین و قرص بخورم ولی می‌خوام ببینم اگه امیدی هست انجام بدم

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
آره خودم تا ۲۰ سالگی قد کشیدم ولی خب همچنان کوتاهم،،کاچی به از هیچی.

چندی؟

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
اول اینکه انگار خیلی اعصاب نداری ببخشید که جواب دادم😅  فقط خواستم بگم نگران نباش اره چرا نشه ...

😮😮

چرا نداشته باشم؟

۱۶۰

خوبه بابا کوتاه نیس که اون متوسطه 

من ۱۵۷ اینام 

به چهار پنج سانتم راضیم

زن عموی من از اونا بود که تا ۲۴ ۲۵ سالگی قد کشید....چون فامیله ما می دیدیمش....قدش ۱۶۰ اینا بود و لاغر تو ۱۸ ۱۹ سالگی الان شده ۱۷۹ ۱۸۰ و هیکل اصلاً شب و روز شده.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

اخه نوشته بودی زیر۱۸سال هم نیاد بقران۲۰سالمه🤣

چون بار ها سر بحث با بچه ها تعلیق شدم 😂😂

زن عموی من از اونا بود که تا ۲۴ ۲۵ سالگی قد کشید....چون فامیله ما می دیدیمش....قدش ۱۶۰ اینا بود و لا ...

خوبه خداروشکر پس جای امید هست هنوز 🥺

خوبه بابا کوتاه نیس که اون متوسطه  من ۱۵۷ اینام  به چهار پنج سانتم راضیم

تلاشت رو بکن....ورزشایی که قد رو بلند می کنن انجام بده ویتامین و یه سری قرصا هم روی قد اثر دارن ضرر که نداره یا می شه یا نمی شه....تاپیکایی هم هست که راجع به افزایش قد بعد ۱۸ سالگی هستن یه نگاه به اونا هم بنداز.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا