2777
2789
عنوان

یه حرفی زدم به غلط کردن افتادم

229 بازدید | 18 پست

سلام من یه دختر دارم و یه پسر هم بار دارم بعد از همون اول که باردار شدم هی مادر شوهرم اینا می گفتن چیه جنسیتش و یه جورایی براشون خیلی مهم بود چون جاریم هم دوتا دختر دسته گل داره.از همون اول که فهمیدن بهم زنگ میزدن مثلا می گفتن خداروشکر پسره و اینا من میگفتم دخترم خوبه دختر گله....بعد اون سری خونه مادر شوهرم بودیم اشتباه کردم برا اینکه مادر شوهرم به جاریم تیکه نندازه و باعث ناراحتیش نشه گفتم دخترم میگه خوش بحال دخترعمو که آبجی داره منم خیلی آبجی دوست دارم.بعد اون سری جاریم اینا اومدن خونمون اتفاقا رابطه خوبی هم نداریم باهم بعد اینکه رفتن دخترم گفت مامان دختر عمو اومده میگه چرا داداش دوست نداری!!!داداش که خیلی خوبه داداش تو دوست داشته باش!!!!!انقدر ناراحت شدم آدم نمیتونه حرف بزنه سریع از حرف آدم کره میگیرن به ضرر آدم.من بخاطر اینکه هی می گفتن و احتمالا به اونم هی تیکه مینداختن گفتم مثلا یه جور نشون بدم که آبجی هم خوبه.....حالا خیلی ذهنم درگیره ناراحتم هم بخاطر دخترم که میخوان غیر مستقیم هی بهش بگن داداش خوبه هم از خودم عصبانیم که همیشه خودمو کوچیک میکنم که دیگران ناراحت نباشن......به نظرتون به رو مادر شوهرم بیارم؟مثلا با خنده بگم اومدن خونمون دخترم اینطوری گفته نمیدونم کی گفته داداششو دوست نداره؟

ادم وقتی بارداری خیلی حساس میشه

منم الان سیزده هفتم

اطرافیانم با حرفا و سوالاشون مخ ادمو له میکنن

کاش یادم باشه وقتی دخترم یا عروسم باردارشدن انقدر بهشون عشق و محبت کنم که روحشون هیچ اسیبی نبینه لااقل از سمت من

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی رابطه خوبی نداری نباید، بیخود دل بسوزانید و مهربانی کنید.

شاید هم اون جاری منظور بدی نداشته، خواسته به دخترت بگه حالا که داداش داری دوستش داشته باش 

حساس نباش زیاد 

حرفا بریز دور تو ذهنت نشخوار نکن 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

نمیدونم چرا اینجا نسبت به جنس پسر گارد دارن هم تو خانواده ها هم توی ذهنیت خودشون حالا بچتون پسر شده خدا حفظ کنه و سلامت باشه مگه جنس پسر چشه که میرید برای خودتون حرف در میارید دخترم آبجی دوس داره!!!! اصلا نمیدونم چرا بخاطر بقیه خودتون و جنسیت طفل معصوم رو زیر سئوال میبرید. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
از اولش ک خوندم فهمیدم شاید ب دخترت بگن ، هیچ وقت بخاطر هیچکس خودت شوهرت و بچه هات روتو کوچکترین منگ ...

واقعا.....کاشکی یاد بگیرم.....منو بگو بخاطر دل جاریم که اتفاقا رابطه خوبی هم ندارم باهاش وقتی دخترم نبود اینطوری گفتم که دستشون به اون منفی نباشه......علیه خودم استفاده کردن

وقتی رابطه خوبی نداری نباید، بیخود دل بسوزانید و مهربانی کنید. شاید هم اون جاری منظور بدی نداشته، خ ...

بنده خدا جاریم نگفت.بچه ها رفتن تو اتاق دخترش به دخترم گفته بود......معلوم شد تو جمع گفته که بچه هم اینجوری برداشت کرده......این الکی دل سوزاندن آخر کار دست من میده

واقعا.....کاشکی یاد بگیرم.....منو بگو بخاطر دل جاریم که اتفاقا رابطه خوبی هم ندارم باهاش وقتی دخترم ...

عب نداره تجربه گردی و گذشت ، فقط یادت باشه دیگه که بخاطر هیچکس خودتون رو تو منگنه نزارید اگه هم میخوای مشکلی رو حل کنی یا کاری کنی جوری باشه ک در درجه اول خودتون آسیب نبینید ، خوبی بیش از حد خوب نیس

الانم نشخوار ذهنی نکن ، ب دخترت هم بگو من میدونم تو برادرت رو خیلی دوست داری و اونا اشتباه میکنن 

سری بعد هم رفتی پیش خانواده شوهرت بگو ماشالله اونقدر چشم انتظار بدنیا اومدنش هست ک حد نداره و.....

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
نمیدونم چرا اینجا نسبت به جنس پسر گارد دارن هم تو خانواده ها هم توی ذهنیت خودشون حالا بچتون پسر شده ...

خیلی خودمم عصبانیم از دست خودم......آخه از اول اونا هی تند تند زنگ میزدن پیگیر جنسیت بودن منم چون میشناسمشون اهل تیکه ان گفتم اینطوری بگم اشتباه کردم خودمم ناراحتم

خیلی خودمم عصبانیم از دست خودم......آخه از اول اونا هی تند تند زنگ میزدن پیگیر جنسیت بودن منم چون می ...

دیگه نباش بیخیال تموم شد رفت از این به بعد رفتار درست رو در پیش بگیر چیزی که هستی چیزی که داری. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
واقعا....چقدر حس بدی دارم.....دوست ندارم دخترم و بدبین کنن.....

بزن به در بیخیالی

نمیشه همه را توجیح کنیم که بفهمن

من با مادرسوهرم تو یه ساختمونیم

هروقت عمل داشتن یا مریض میشدن من اژانس و لله بودم ببرم بیارم صب تا عصر ی لنگه پا وایسم توبیمارستان

ی ماه ویار شدید داشتم ی بشقاب غذا نداد...

فقط زنگ میزد میگفت چجوری هستی

مثلا میگفتم سرگیجه دارم ضعف دارم

میگفت چرااااااا

میگفتم بارداریه دیگه گرسنمم میشه نمیتونم غذا درست کنم

میگفت چراااا

دوست داشتم خفش کنم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بزن به در بیخیالی نمیشه همه را توجیح کنیم که بفهمن من با مادرسوهرم تو یه ساختمونیم هروقت عمل د ...

عجب........آدم باردار می بینه غریبه هم باشه بخاطر خدا کمک میکنه.....چی میشه یه بشقاب غذا دادن....