2777
2789
عنوان

چهارده هفته هستم ویار پدرمو در آورده چیکار کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 78 پست
شوهرمم اوایل خیلی خوب بود مراعاتمو میکرد اونم بیچاره دیگه خسته شده بسکه هرکاری کرد من خوب نشدم .. به ...

منم اشتباهم همین بود 

من حالم بد بود آسایش و آرامشم قطع شده بود حتی یه آب از گلوم پایین نمی‌رفت واقعا افسردگی گرفته بودم همه چی خاکستری بود من باید غر میزدم نق میزدم ولی

با همه اینا به خودم فشار میوردم که خوش اخلاق باشم غر نزنم و همه کارای خونرو مثل قبل انجام بدم 

ولی این بچه اونام هست همینجور که ما داریم سختی میکشیم اونام باید یاد بگیرن همراهمون باشن از همین بارداری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اشتباهم همین بود  من حالم بد بود آسایش و آرامشم قطع شده بود حتی یه آب از گلوم پایین نمی‌رف ...

تازه من میگه بازم بچه میخوام ... با این حال من 😭😭

بذار یکم اونم سختی بکشه فیلش یاد هندوستان نکنه

صبحها اب دهنم جمع میشه تا نرم بشورم حالم بد میشه 😭😭

تحمل فقط باید صبر داشته باشی منم کل بارداری همینجوری بودم هنوز شما خوبی من کل روز آب دهانم جمع میشد یکسره دستمال دستم بود حتی داخل بیمارستان روز زایمان 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

سلام منم همینطور بودم الان کمتر شده 

ب قدری ک اسید معده م بالا میومد 

به مرور هفته ها بره بالا کمتر میشه 

صبح ها من آب یخ با قرص ویتامین ب ۶ میخورم 

طالبی خنک 

کلا یخ الانم حالمو خوب میکنه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
خدا کنههه منم خوب شم از زندگی افتادم ... شوهرمم اوایل چیزی نمیگفت ولی الان نق میزنه 😭

اگرمی تونی ابنبات باطعم زنجبیل بگیرناشتا صبح بخور ..جلوی تهوع می گیره اشتهاتم بازمیشه..مخصوص خانم بارداره 

افررریننن دقیقاااا 😂

تظاهر نمیکنم ولی وقتی حالم بده هییییچکاری نمیکنم اونم خودشو با ساندویچ سیر میکنه بعد تازه نق هم میزنه . بهش گفتم حداقل ساندویچ میتونی بخوری بالا نمیاری که چته پس بخور حرف نزن 😒

تازه من میگه بازم بچه میخوام ... با این حال من 😭😭 بذار یکم اونم سختی بکشه فیلش یاد هندوستان نکنه

من تا نه ماهگی بالا می اووردم باورت میشه 🤣🤕

حتی روز قبل زایمان هم بالا اووردم فک میکردن مسمومیت حاملگیم ولی نبود فقط ویار بود 

قرص امگا 3 بخور خیلی خوبه تو بارداری اشتهات رو باز میکنه بهتر میشه با این شرایطی تو داری اصلا بچه رشد نمیکنه 

من تا نه ماهگی بالا می اووردم باورت میشه 🤣🤕 حتی روز قبل زایمان هم بالا اووردم فک میکردن مسمومیت ح ...

دقیقا مامان بزرگم میگه تو چی میخوای به دنیا بیاری