2777
2789
عنوان

ایرانی هیچوقت آدم نمیشه

128 بازدید | 13 پست

تلگرام من ترکیده از بس همه میام همستر بازی کنن میلیاردر بشن 

نمیدونم چیه ولی نقششون گرفته همه مردم به سمتشون کشیده شدن یه هدفی دارن 

اخه مگه میشه با کلیک کردن میلیاردر شد؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغز هارا باید شست

تهش قشنگه حالا بشین ببین چی میشه 

مردم بیسواد همینن دیگه نه؟

اگه اینجوری باشه کسی سر کار نمیره کسی درس نمیخونه اقتصاد دولت ها ورشکسته میشه همه میشینن با کلیک کردن پول درمیارن 

به نظرت منطقیه؟

تهش قشنگه حالا بشین ببین چی میشه  مردم بیسواد همینن دیگه نه؟ اگه اینجوری باشه کسی سر کار نمیر ...

نه ولشون کن 

اصن لامصب پول ک میبینن از خود بیخود میشن من ک نرفتم تو رفتی ؟

نرفتم ولی هی برام لینک‌میفرستن

نه ولشون کن  اصن لامصب پول ک میبینن از خود بیخود میشن من ک نرفتم تو رفتی ؟ نرفتم ولی هی برام ...

نه منم نرفتم 

بعضیا میگن لیست شد پولشو میبرم لیست نشد چیزیو از دست ندادم 

پس زمان چی؟؟؟؟؟؟

تهش قشنگه حالا بشین ببین چی میشه  مردم بیسواد همینن دیگه نه؟ اگه اینجوری باشه کسی سر کار نمیر ...

متاسفانه شما دچار خودبزرگ‌بینی و در عین حال نادانی هستی

من خودم نمی زنم اما اینا یک داستان داره که پول مفت نیست و شرکته کلی سود می بری. و شما اینو نمی دونی و تحقیق همی نمی کنی خودتم خیلی دانا و جدا از مردم میبینی

تهشم پا میشی به هشتاد میلیون نفر میگی حیوون

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
متاسفانه شما دچار خودبزرگ‌بینی و در عین حال نادانی هستی من خودم نمی زنم اما اینا یک داستان داره که ...

و حتی نمی دونی نقد کردن اینا راحت نیست اکثر اینایی که می زنند نمی تونند نقدش کنند

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید