2777
2789

سلام زندگیم داره نابود میشه میخوام کاری رو بکنم اما هی عقب ميندازم و تازه آخر شب یادش میفتم وای باید اینکارو کنم بعد میگم خدایا کمک کن دفعه بدی دوباره تکرارش میکنم انگار شیطان رفته تو جلدم تازه افسردگی و اضطراب شدیدم دارم لطفا برام دعا کنین خواهش میکنم فردا مهم ترین قسمت زندگیم و روزای دیگه رو به خوبی پشت سر بگذرونم و از این حالت در بیام خواهش میکنم

ممنون هر کی دعا برام خوند فردا میام تو همین تاپیک و برا همتون دعا میکنم به خواسته دلتون برسین 🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی مشکلت برطرف بشه و خیر و برکت و ارامش توو زندگیت جاری باشه💖🌸لطفا دعا کن خواهرزادم امسال کنکور ...

مرسی ممنون عزیزم ایشالا🌹

حتما عزیم دعا میکنم ایشالا که امسال هر رشته ای دوست دارند قبول بشن🌹

سلام عزیزم تایپک هاتو خوندم دقیقا یاد خودم افتادم که توی چه جهنمی بودم و هیچ کس نمیتونست درکم کنه الا اونی که به حالم دچار شده ....

دوست خوبم دقیق دقیق مثل شما بودم اما من خودمو با یه دکتر طب سنتی خوب و با سواد درمان کردم 

داروهای ضد افسردگی و استرس فقط حالتو بدتر میکنن از من بهت نصیحت ...

سلام عزیزم تایپک هاتو خوندم دقیقا یاد خودم افتادم که توی چه جهنمی بودم و هیچ کس نمیتونست درکم کنه ال ...

ممنونم ❤️ خداروشکر که حالت بهتره عزیزم 

واقعا کسی که این درد رو میکشه میفهمه بقیه براشون توضیح میدم اصلا نمیتونن یه لحظه حالتو درک کنن

من الان بعد از چند ماه اومدم این تاپیک و خداروشکر نسبت به اون روز بهترم اصلا وقتی یادش میفتم گریم میگیره چطوری گذشت این سال و من اینجام...

من دکتر بهم سرترالین داد و قطع کردم متاسفانه حالم یهو بد شد و عین قبل شدم چون دیگه اثری روم نداشت و الان فلوکستین میخورم و حالم نسبتا بهتره ولی متاسفانه دوباره بعضی وقت ها حمله بهم وارد میشه و باید دارو بخورم

دکتر طب سنتی براتون چی تجویز کرد و چطور حالتون بهتر شد؟

ممنونم ❤️ خداروشکر که حالت بهتره عزیزم واقعا کسی که این درد رو میکشه میفهمه بقیه براشون توضیح میدم ا ...

سلام گلی. دکتر طب سنتی بهم گفت سودای بدنت بالاس و باید از طریق ادرار و یا مدفوع و یا خون پریود دفع بشه داروها و عرقیجات و دمنوش داده بود حواست باشه پیش هر کسی نری چون داروی گیاهی که مناسب بدنت نباشه از داروی شیمیایی خطرناک تره