2777
2789

هم به کاشت ناخون هم به کیک‌پزی و شیرینی پزی خیلی علاقه دارم واسه کیک و شیرینی نرفتم اموزش ببینم دوسدارم به صورت حرفه ایی اموزش ببینم بعد به درامد برسم الان یه نمونه از کیکایی ک واسه تولد پدرم درست کروم‌عکسشو میزارم 

واسه شغل کاشت ناخون هم علاقه دارم ولی متاسفانه نه نقاشیم خوبه نه دست خطم اگه برم اموش ببینم این چیزا هم باهام کار میکنن؟ 

شنیدم درآمد کاشت حرامه. چون مانع غسل و نماز مردم میشی درآمدش حرامه

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۴ ساله ناخنکارم درآمدم بالای ۶۰ تومنه البته من نقاشیمم خوبه در جواب اون سوالت ک گفتی بهت طراحی یاد میدن باید بگم نه باید دوره طراحی جدا بری منم با اینکه نقاشیم خوبه اون دوره رو رفتم الانم خودم آموزش میدم هم کاشت هم طراحی ناخن اگ ی کار پر درآمد میخوای برو ناخنکاری