2777
2789
عنوان

با خط همسرم تلگرام نصب کردم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلگرام اصلی از کجا بیارم وای عجب کاری کردما بیچاره فردا پیش همکاراش خجالت میکشه

عادیه عزیزم الان دیگه مردم متوجه این موارد هستند اکثرا 

فقط شما دیلیت بزن حتما چون خودشونم در جریان نبودن

عادیه عزیزم الان دیگه مردم متوجه این موارد هستند اکثرا  فقط شما دیلیت بزن حتما چون خودشونم در ...

اره الان دارم دانلو میکنم که دیلیت کنم خدا کنه فقط کسی متوجه نشده بلشه  فامیلای همسرم همه رو اد کرد الان دربارش فکرای بد میکنن خیلی ناراحت شدم 

اوکی مرسی برم اول نصب کنم دیلیت بزنم انشالله کسی ندیده باشه

آره ولی از خودش نمیتونی دیلیت بزنی

باید وارد اون لینکی که فرستادم بشی یا خودت سرچ کنی (delete account telegram) و اولین سایت رو وارد بشی و مراحلش رو انجام بدی

یه کد می‌فرسته به تلگرام که باید ازش برداری و توی اون سایت وارد کنی و حذف اکانت رو بزنی

اره الان دارم دانلو میکنم که دیلیت کنم خدا کنه فقط کسی متوجه نشده بلشه  فامیلای همسرم همه رو اد ...

بهش فکر نکن عزیزم خیلی عادیه همین چند وقته انقدر از ادمای متفاوت برای من جوین اومد که کلا بستم دیگه جوین اکانتمو

بهش فکر نکن عزیزم خیلی عادیه همین چند وقته انقدر از ادمای متفاوت برای من جوین اومد که کلا بستم دیگه ...

دیلیت اکانت کردم ...خدا کنه بقیه هم مثل شما اطلاع داشته بلشن از این موضوع عزیزم

آره ولی از خودش نمیتونی دیلیت بزنی باید وارد اون لینکی که فرستادم بشی یا خودت سرچ کنی (delete accou ...

مرسی از راهنمایتون خیلی کمکم کرد.... الان اون تلگرام گفتین نصب کنم دیگه ادد نمیکنه تو کانالا؟