2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خواستگاری و بهم خوردنش و اینا هیچی نگو.

اگه پرسید چرا مثل قبل باهاش صمیمی نیستی بگو به عنوان دوست صمیمی ازت انتظار داشتم تو غم مادربزرگم که خودت میدونستی چقدر دوسش داشتم باهام همدردی کنی.چیزی از ازدواج و اینا نگیا.فقط بگو به عنوان دوست صمیمی

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
کاملا حق با توعه یعنی هیچکدوم یذره عقل نداشتن بعد از چهلم مادربزرگ بیان پسره هم که فقط تو فکر زن گ ...

اوهوم ،فقط طفلی مادربزرگم ... 

فککن من چقد وابستش بودم که الان حدود پنج ماه از فوتش میگزره من هنوزم که هنوزه شبا کلی گریه میکنم بخاطرش ... 

چون ندیدمش و فوت کرد 

من شهر غریب بودم اومدم خونه دیدم نیست خوابیده رو تخت بیمارستان...

از خواستگاری و بهم خوردنش و اینا هیچی نگو. اگه پرسید چرا مثل قبل باهاش صمیمی نیستی بگو به عنوان دوس ...

اصلا فکر نکنم بیاد ازم چیزی بپرسه... منم دوست ندارم چیزی بهش توضیح بدم انقد سرد میشم که خودش کمرنگ تر بشه 

ایشون حتما اون دختر خانمو پسند کرده بود بعد شما پیشنهاد شدی و خاهر یا خانوادش اصرار داشتن شما رو ببینه،

و خب طبیعتا نمیشد اونا رو بیشترزین معطل کنه خانواده دختر منتظر جواب بودن احتمالا ایشون عجله شون واسه این بود شاید اون دختر خانم هم خواستگار دیگشون منتظر بودن و ...