2777
2789

ما یه شهر دیگه هستیم رفتم دنبال مامانمو خواهرم تنها هستن جای مامانم تو ماشین جلوهستش همیشه پذیرایی انچنانی و احترام زیاد یه روز نشد ساعت سه شب به بچم گفتم چرا این کارو کردی با صدای بلند خواهرم 13سالشه پاشد کلی منو مشت مالی کرد من یه چک زدم تو صورتش مامانمم کلی منو فحش داد چرا زدیش مارو میاری اینجا میزنیمون🫤دیگه منم هیچی نگفتم چون خودش چشاش میبینه خدارو شکر که خواهرم منو کلی زد اخرشم از دلش یه دیقه نشد در اوردم ولی گفتم دیگه برگردین تا بیشتر بینمون خراب نشه با ماشین بردیمشون خونشون ولی خودم جلو نشستم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه تون مقصرید

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

من برای خواهرم جون میدم اونم بچه هست از شما یادمیگیره باید درست تربیتش کنی درست مادرش نیستی اما نسل جدید هستی مادرهای ما خیلی هاشون نه همشون تفکرات قدیمی دارن و شما میتونی یه دختر باشعور باتربیت بافرهنگ تحویل جامعه بدی بهتر باهاش صبحت میکردی