از درس خوندن خسته شدم دوست دارم یه حرفه یادبگیرم و وارد بازار کار بشم و پول در بیارم بنظرتون چی یاد بگیرم خودم نقاشیم خوبه حس میکنم که اگه طراحی لباس یادبگیرم ممکنه با تلاش زیاد بعدا بتونم برند خودمو بزنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دوستم یازدهمه درآمد داره ازش لباساش هم خودش میدوزه ولی من بازم گیر کردم🥲 به پزشکی و پرستاری و اینا هم علاقه ندارم خیلیم فشار امتحانا رومه نمیدونم چیکار کنم
من دوستم یازدهمه درآمد داره ازش لباساش هم خودش میدوزه ولی من بازم گیر کردم🥲 به پزشکی و پرستاری و ای ...
منم پزشکیو فقط برا پرستیژ کاریش دوست دارم و اینکه تضمینی میری سر کار اما خب سختی فراوون میخواد این طراحی لباسم برای اینکه جا بیفتی سختی زیاد داره اما خب علاقه داشته باشی همه چی اسون میشه
تو ایران خیلی سخته ازین شغلا درامد کسب کنی نون فقط تو پزشکی و رشته های تاپه تجربیه اما بمولا دیگه نم ...
پزشکی دیگه عمومی زیاد ب درد نمیخوره باید تخصص بگیری بعد کنکور هم اینقدر درس سخت داره زمان رسیدن به ی جای خوبشم طولانیه من اصلا پزشکی دوست ندارم پرستاری هم چون توی فامیلمون میبینم چقدر سخته کارش زده شدم