2777
2789

تا حالا براتون پیش اومده؟

برم بانک، پول رو برمیگردونن؟؟؟

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

نه بانک نمیده . مگر اینکه لطف کنن از طرف بانک زنگ بزنن ب صاحب حسابه بگن اشتباه کارت ب کارت شده شماره کارت تو را بگیرن بدن ب اون 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بانک نمیده . مگر اینکه لطف کنن از طرف بانک زنگ بزنن ب صاحب حسابه بگن اشتباه کارت ب کارت شده شماره ...

منم منظورم همین بود.

ممکنه اون ادم پس نده؟

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 
وای سکته نکردی🫠

این دو روز تعطیلاتو سکته کردم. هیچ جا هم باز نیست. میترسم پولم رو نده

منم منظورم همین بود. ممکنه اون ادم پس نده؟

اره . ولی حتما از طریق بانک پیگیر باش ک شاهدت رئیس بانک باشه . دلم روشنه ک طرف برمیگردونه

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
چ خوشحاله طرف ها خوب دختر خوب ۶ تومن گارت ب کارت کردی ب اسمش دقت تکردی

دیگه اشتباهیه که پیش اومده. میخواستم ببینم کسی این اتفاق براش پیش اومده یا نه. اگه اوم ادم پول رو پس نداد چیکار گنم و...

اره . ولی حتما از طریق بانک پیگیر باش ک شاهدت رئیس بانک باشه . دلم روشنه ک طرف برمیگردونه

ایشالا.

تو نت زده بود باید شکایت کنم اگه نداد.

دعا کن گیر ادم درستی بیفتم