مشکل_داری؟ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 649 عنوان اشتباه کارت به کارت کردم واسه یکی دیگه 1097 بازدید | 18 پست تا حالا براتون پیش اومده؟برم بانک، پول رو برمیگردونن؟؟؟ اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 1403/03/15 | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گارنت1403 عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 7623 نه بانک نمیده . مگر اینکه لطف کنن از طرف بانک زنگ بزنن ب صاحب حسابه بگن اشتباه کارت ب کارت شده شماره کارت تو را بگیرن بدن ب اون گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
مشکل_داری؟ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 649 چقدر بوده ۶میلیوم اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم.
مشکل_داری؟ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 649 نه بانک نمیده . مگر اینکه لطف کنن از طرف بانک زنگ بزنن ب صاحب حسابه بگن اشتباه کارت ب کارت شده شماره ... منم منظورم همین بود.ممکنه اون ادم پس نده؟ اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم.
chinese_girl عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1351 ۶میلیوم برو بانک اطلاعاتش و دربیار زنگ بزن بهش Maybe in another life ... 🥢🎐
مشکل_داری؟ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 649 وای سکته نکردی🫠 این دو روز تعطیلاتو سکته کردم. هیچ جا هم باز نیست. میترسم پولم رو نده اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم.
مشکل_داری؟ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 649 برو بانک اطلاعاتش و دربیار زنگ بزن بهش میتونه پول رو نده؟ اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم.
ستایش_بانوام عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1077 این دو روز تعطیلاتو سکته کردم. هیچ جا هم باز نیست. میترسم پولم رو نده چ خوشحاله طرف هاخوب دختر خوب ۶ تومن گارت ب کارت کردی ب اسمش دقت تکردی دیگه رال نی حالم....
گارنت1403 عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 7623 منم منظورم همین بود. ممکنه اون ادم پس نده؟ اره . ولی حتما از طریق بانک پیگیر باش ک شاهدت رئیس بانک باشه . دلم روشنه ک طرف برمیگردونه گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
مشکل_داری؟ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 649 اوه کل حسابمه اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم.
مشکل_داری؟ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 649 چ خوشحاله طرف ها خوب دختر خوب ۶ تومن گارت ب کارت کردی ب اسمش دقت تکردی دیگه اشتباهیه که پیش اومده. میخواستم ببینم کسی این اتفاق براش پیش اومده یا نه. اگه اوم ادم پول رو پس نداد چیکار گنم و... اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم.
مشکل_داری؟ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 649 اره . ولی حتما از طریق بانک پیگیر باش ک شاهدت رئیس بانک باشه . دلم روشنه ک طرف برمیگردونه ایشالا.تو نت زده بود باید شکایت کنم اگه نداد.دعا کن گیر ادم درستی بیفتم اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم.