یعنی نمیشه خونه خرید، خودم مستاحرم ولی جز یه مقدار پس انداز ویه دوتاماشین ک روهم رفته 700 میلیونن چیزی ندارم
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما با ماهی ۳۰میلیون نمیتونی کاری کنی اونوقت شوهر بدبخت من چی بگه که ۴میلیون حقوقشه 😂😔
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!
شما با ماهی ۳۰میلیون نمیتونی کاری کنی اونوقت شوهر بدبخت من چی بگه که ۴میلیون حقوقشه 😂😔
4 میلیون؟
والا ماهم همینقدر میگیریم با مدرسه بچه و قسط و کلاس های بچه ها و خرج و مرجشون، خیلی هنر کنیم بتونیم ...
خونه دارین