2777
2789

کدوم رشته و  کدوم شهر

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا تهران یا تبریز

پزشکی تبریز ۲ سال. پیش ۱۲ میلیون بود الان نهایتش ۲۵

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

بیوشیمی

بیوشیمی نمدونم فک کنم ۱۵ اینا باشه

اوهوم خودمم همین فکر رو میکردم الان یه پست دیدم تو اینستا یکی از پیج های مشاوره تحصیلی گذاشته نوشته ...

تعجب میکنم اون کاربر گفتن ببشتره😐😑 پردیس دانشگاه نیمه دولتیه 

ینی نه ازاده نه دولتی و هزینش خیلی خیلی مناسب تر از دانشگاه ازاده مثلا من پزشکی بخاطر خودم تحقیق کردم دانشگاه مدنظرم ترمی ۲۰ میلیون

درصورتی که ازادش حدود ۴۰/۵۰ تائه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
تعجب میکنم اون کاربر گفتن ببشتره😐😑 پردیس دانشگاه نیمه دولتیه  ینی نه ازاده نه دولتی و هزینش ...

در اصل همون دانشگاه دولتیه فقط هزینه بیشتری نسبت به شبانه داره حالا بسته به رشته و مقطع ممکنه شهریه اش متفاوت باشه.

در اصل همون دانشگاه دولتیه فقط هزینه بیشتری نسبت به شبانه داره حالا بسته به رشته و مقطع ممکنه شهریه ...

دقیقاا

اصلا قابل مقایسه با آزاد نیست چون مدرکشم همون دولتی میدن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
دقیقاا اصلا قابل مقایسه با آزاد نیست چون مدرکشم همون دولتی میدن

اره قابل مقایسه با آزاد که اصلا نیست چون تو دانشگاه دولتی دقیقا کنار همون بچه های سراسری تحصیل میکنی تو مدرکشم هیچ اسمی از پردیس برده نمیشه دقیقا عین همون سراسریه.