2777
2789
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نه ما شهریوریا با شهریوریا نمیسازیم  🤣🤣🤣🤣☺️اما من کامنت‌هارو تک تک میخونم و ج ...

افریننن . اون کلا ادم عجیبیه مثلا به خالش میگه پرنسس :/ نمی فهممش واقعا . نمی دونم چرا روش کراشم خوشگلم نیست :/ اخلاقم نداره قدشم فک کنم کوتاس . وای خدایا کاش منم یه روز مثل تو هنرمند بشم . البته من ساز دوست دارم . شاید یه روزی منم مثل تو ویالون به دست از هنرام عکس پست کردم

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

افریننن . اون کلا ادم عجیبیه مثلا به خالش میگه پرنسس :/ نمی فهممش واقعا . نمی دونم چرا روش کراشم خوش ...

😍😍😍💖عزیزم  

نقاشی کلا بلد نیستی؟ چرا یاد نمیگیری 

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍💖عزیزم   نقاشی کلا بلد نیستی؟ چرا یاد نمیگیری

نه من اصلا استعداد نقاشی ندارم زیادم علاقه ندارم بهش . بچه هم بودم کار دستی رو به نقاشی ترجیح میدادم . تنها هنری که دوسش دارم نوازندگیه . اونم تا چند ماه دیگه پیگیری میکنم باید برم کلاس متاسفانه مثل نقاشی خود جوش نیست

نه من اصلا استعداد نقاشی ندارم زیادم علاقه ندارم بهش . بچه هم بودم کار دستی رو به نقاشی ترجیح میدادم ...

😙😙😙😍😍😍قشنگه 

هرکس یه مهارت داره دیگه 🫠

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

اره . یه روز میرم چوب ویالون رو میکنم تو چشم کراشم :/ 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من عاشق ویلن هستم و حتی پیانو🥺🥺🥺اما کجا گیر بیارمشون

🤣🤣🤣🤣🤣🤣  من عاشق ویلن هستم و حتی پیانو🥺🥺🥺اما کجا گیر بیارمشون

عزیزم باید بریم کلاس . تا جایی که می دونم هم پیانو هم ویالون ساز های سختین زمان زیاد میبرن . بعضی از اساتید خودشون ساز رو میخرن اگرم نخرن معرفی میکنن از کجا بگیریم

عزیزم باید بریم کلاس . تا جایی که می دونم هم پیانو هم ویالون ساز های سختین زمان زیاد میبرن . بعضی از ...

اهوم 

ن من کلا نمیتونم برم