2777
2789
عنوان

لپتاپ استوک

45 بازدید | 5 پست

سلام دوستان دو تا لپتاپ استوک دیدم جفتشون مارک hp ان کدومشون بهتره بنظرتون 

یکی رام هشت cori7  هارد ssd256 نسل هفت گرافیک مجزا ندارع 

یکی دیگم رام دوازده هارد ssd حافظه 512 نسل 11 پردازنده رایزن 3 دو گیگ کارت گرافیک مجزا داره گف تا برج ده امسال هم گارانتی داره نوعه گف طرف 17 روز مصرف کرده نظر شما رو کدومه 

جفتشون 14 خورده ای قیمتشه من میخام چکی بگیرم اولیه از ی مغازه دیگه بود اون چکی میده اما دومیه میگ نقد میخام 

اینجوری نمیشه باید مدل دقیق رو بگید

سعی کنید استوک و دست دوم نخرید

اگه کارای گرافیکی و بازی نمیکنید به گرافیک مجزا نیازی ندارید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
اینجوری نمیشه باید مدل دقیق رو بگید سعی کنید استوک و دست دوم نخرید اگه کارای گرافیکی و بازی نمیکنی ...

خب تقریبا مدلاش گفتم دیگ

نه ب گرافیک احتیاج ندارم رشتم ایمنی صنعتیه 

آخه نو بخوام بخرم زیاد درست حسابی نیست پولمم نمی‌رسه خویش بخرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تقریبا مدلاش گفتم دیگ نه ب گرافیک احتیاج ندارم رشتم ایمنی صنعتیه  آخه نو بخوام بخرم زیاد د ...

خیر مدل ها رو نگفتید فقط برند رو گفتید و نوع cpu رو که اونم درست نیست

یا دست دوم و استوک میخرید چند ماه دیگه یه جایی خراب میشه به احتمال ۹۰ درصد

یا نو میخرید و استفاده میکنید هرچیزی بهایی داره

همه فروشگاه ها اقساطی میدن نیازی به پرداخت همه وجه نیست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
این یکیشه نمی‌دونم حالا مدلش مشخصه یا نه

خیر