2777
2789
عنوان

تیغه غذاساز پای دخترمو برید

338 بازدید | 19 پست

تاندون ها و آشیل پاش آسیب دیده، و عمل کردن

دارم دیوونه میشم 

به حدی گریه کردم چشام باز نمیشه 

نمیتونم به کسی جز شوهرم بگم چه اتفاقی افتاده 

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ الهی بمیرم😭 ایشالا زودی خوب میشه غصه نخور

😭😭😭😭

خیلی ناراحتم

امروز گفت شاید عصب پاش آسیب دیده باشه

پیوند عصب کنه تروخدا دعا کنین

نگران نباش انشالله چیزی نیست و زود خوب میشه

پسر منم یکسالگی پاش شکست

شوهرخواهرم انگشتای دستش با سبزیخرد کن برید. جراحی کرد. اعصابش اینا قطع شد. انگشتاس حس نداشت. الان خدا رو شکر خوب شده.

دختر شما چون سنش کمه راحت تر ترمیم میشه.

چرا اینطور شد؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نگران نباش انشالله چیزی نیست و زود خوب میشه پسر منم یکسالگی پاش شکست شوهرخواهرم انگشتای دستش با سب ...

واقعا راست میگی

دخترم 2سال و نیمشه

خیلی نگران راه رفتنش هستم 

خدای نکرده زبونم لال لنگ نزنه

جای بخیه ها خیلی نمونه

الان خیلی بیقراره

چون بچه شیطونی بود و اصلا یکجا بند نمیشد

😭😭😭😭

خدا به شما هم سلامتی بده

نگران نباش انشالله چیزی نیست و زود خوب میشه پسر منم یکسالگی پاش شکست شوهرخواهرم انگشتای دستش با سب ...

اصلا نمیدونم تیغه خرد کن دستی رو چطور درآورده بود رو زمین بود

اومده بلند شه پشت پاش گیر میکنه و عمیق میبره. 

آنقدر جیغ زدم و داد زدم. تو بیمارستان ها که میرفتم زبونم بند اومده بود نمیتونستم حرف بزنم از شدت شوک

😭😭😭😭

واقعا راست میگی دخترم 2سال و نیمشه خیلی نگران راه رفتنش هستم  خدای نکرده زبونم لال لنگ نزنه ...

نه عزیزم. نگران نباش. بچه ها بدنشون خیلی بهتر از بزرگترا ترمیم میشه. منم پای پسرم شکست اینقدر گریه کردم. حس میکردم تقصیر من بوده، ولی اتفاقه پیش میاد. براش صدقه بده.

من پسرم فتق داشت، جراحیش کردن. مثل یه سزارین، شکمش رو باز کردن و بعد بخیه زدن. ولی اصلا هیچ اثری ازش نمونده. در حالیکه رد سزارین روی شکم خودم خیلی معلومه. چون بدن بچه ها خیلی بهتر از بزرگترا ترمیم میشه.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نه عزیزم. نگران نباش. بچه ها بدنشون خیلی بهتر از بزرگترا ترمیم میشه. منم پای پسرم شکست اینقدر گریه ک ...

خدا خدا

انشالله که اینطور باشه

🥺😢😢