یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرخواهرم انگشتای دستش با سبزیخرد کن برید. جراحی کرد. اعصابش اینا قطع شد. انگشتاس حس نداشت. الان خدا رو شکر خوب شده.
دختر شما چون سنش کمه راحت تر ترمیم میشه.
چرا اینطور شد؟
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
واقعا راست میگی دخترم 2سال و نیمشه خیلی نگران راه رفتنش هستم خدای نکرده زبونم لال لنگ نزنه ...
نه عزیزم. نگران نباش. بچه ها بدنشون خیلی بهتر از بزرگترا ترمیم میشه. منم پای پسرم شکست اینقدر گریه کردم. حس میکردم تقصیر من بوده، ولی اتفاقه پیش میاد. براش صدقه بده.
من پسرم فتق داشت، جراحیش کردن. مثل یه سزارین، شکمش رو باز کردن و بعد بخیه زدن. ولی اصلا هیچ اثری ازش نمونده. در حالیکه رد سزارین روی شکم خودم خیلی معلومه. چون بدن بچه ها خیلی بهتر از بزرگترا ترمیم میشه.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.