2777
2789

انقدر که توی مجازی و حقیقی از خیانت شنیدم و دیدم حس میکنم اصلا دیگه نمیشه فردی رو پیدا کرد که متعهد باشه 😕

میگم اگه قراره خیانت ببینم خب چرا اصلا ازدواج کنم که طلاق بگیرم؟ 

حالا من فعلا تا چند سال دیگه قصد ازدواج ندارم میخوام سی ساله بشم بعد ازدواج کنم اما حس میکنم نسل پسرای خوب به پایان رسیده و بالاخره خیانت میکنن😕

همه بد نیستن نه؟ 😕

هنوزم هستن کسایی که شرایطش باشه اما خیانت نکنن؟ 

هی هوا بدتر شد... مسیرا تاریکن... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره به شرطی که خودت خائن باشی ادمای خائن همیشه پاک ترین ادمارو به دست میارن

باهات موافقم واقعا همیشه خوبا گیر بدترینا میوفتن😕

تا دلت بخواد همونقدر که خیانتکار زیاده آدمای وفادارم زیادن و خیانت لزوما همیشه یک طرف مقصر نیست کاهی طرف مقابل نقش بسزایی در ایجاد حس کمبود و خیانت طرف مقابل داره هرچند خیانت توجیه نمیکنه

نظرت در مورد پایان نسل دخترای خوب چیه ؟!

بعنوان خانم خودم تایید میکنم خیلی از هم جنسام هم خونه خراب کنن

من هم از جنس مرد میترسم هم زن

تا دلت بخواد همونقدر که خیانتکار زیاده آدمای وفادارم زیادن و خیانت لزوما همیشه یک طرف مقصر نیست کاهی ...

خیلی از ازدواج میترسم خیلی🥲

اره به شرطی که خودت خائن باشی ادمای خائن همیشه پاک ترین ادمارو به دست میارن

کی همچین حرفی زده مهم اینه اون تو چه خانواده ای و با چه تربیتی بزرگ شده حرفتون اشتباه و نپخته هست

همسرم و ۳ تا از داداشش اهل خیانت نیستن فرزند شهیدن البته ومقید

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

بچها خیلی تحت فشاریم تو رو خدا و قرآن و هر چی میپرستید از ته دل دعا کنید انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم و شر و بدی کردن به حق بزرگی خدا و دستای بریده حضرت عباس الهی که تقاص ظلم و ستم و بدیایی که در حق من و عزیزانم کردن پس بدن و دیگه یه سر سوزن در حقمون ظلم و ستم و بدی نکنن انشالله 🥺🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بعنوان خانم خودم تایید میکنم خیلی از هم جنسام هم خونه خراب کنن من هم از جنس مرد میترسم هم زن

الان طوری شده که اول باید به قول شما پسر یا دختر خوب رو پیدا کنی ، حالا تازه باید ببینی شرایطش ب معیارات میخوره یا نه !!

, Tabriz