2777
2789

چطوری درست کنم بلد نیستم بعد اینکه اصلا نخوردم داستان داره.... مامانم دوس دارم ولی میخوام درست کنم چیکار باید انجام بدم خوشمزه بشه بسم الله 🤔🤔🤔

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛

طرز تهیه کشک بادمجان توی برنامه سرآشپز پاپیون خیلیییی خوب بود

این برنامه رو از بازار دانلود کن

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
طرز تهیه کشک بادمجان توی برنامه سرآشپز پاپیون خیلیییی خوب بود این برنامه رو از بازار دانلود کن

باشه عزیزم مرسی

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بادمجون هارو سرخ کن اگه میخوای خوش‌ مزه تر بشه به نظرم روغن رو زیاد بریز 

بعدش که سرخ کردی بادمجون ها رو بگذار کنار 

پیاز و نعنا داغ درست کن ادویه بزن و به بادمجون ها اضافه کن  

بادمجون و پیازارو  تو ماهیتابه بریز و نصف ماهیتابه رو ( نه خیلی خیلی زیاد ) آبش کن 

بعدش کم آبش خیلی کم شد کشک بهش اضافه کن و بکوب

کشک بادمجون آمادس…

بادمجون پوست کن حلقه حلقه کن بریز تو قابلمه. 

پیاز پوست کن خلال کن بریز تو قابلمه. 

سیر پوست کن درسته بنداز تو قابلمه. 

البته قبل خرد کردن بشوریا😁

یه کم روغن بریز. 

درشو ببند زیرشو کم کن

هر ده دقیفه یه سر بهش بزن و زیر روش کن کم کم له میشه، باهمون ملاقه لهش کن 

بعد که کاملا له شد زرچوبه و نعنا خشک بزن خوب که مخلوط شد کشک بزن و تمااااام

دوستتون دارم 💕

سیر داغ پیازداغ زعفرون هم یادت نره خیلی خوشمزش میکنه 

زعفران؟؟؟مگه باید بزنم

اول بادمجون هارو سرخ کن اگه میخوای خوش‌ مزه تر بشه به نظرم روغن رو زیاد بریز  بعدش که سرخ کردی ...

سیرع نباید بزنم بهش عزیزم؟

بادمجون پوست کن حلقه حلقه کن بریز تو قابلمه.  پیاز پوست کن خلال کن بریز تو قابلمه.  ...

سپاسگزارم قشنگم فقط  چند قاشق باید کشک بزنم بهش؟

من بادمجان رو سرخ نمیکنم .برای رژیمم ،کبابی میکنم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
سپاسگزارم قشنگم فقط  چند قاشق باید کشک بزنم بهش؟

بستگی به حجم بادمجونها داره مثلا سه تا بادمجون متوسط حدود 5تا6تا قاشق کشک میخواد 

در عین حال باید ببینی پرکشک دوست داری یا نه 

یه بار امتحان کن دفعه بعد تو دستت میاد 

ما چون زیادیم برای دو کیلو بادمجون یه کیلو کشک میریزم  

دوستتون دارم 💕

بستگی به حجم بادمجونها داره مثلا سه تا بادمجون متوسط حدود 5تا6تا قاشق کشک میخواد  در عین حال ب ...

درست کردم مامانم خوشش اومدش خودم نه بدمزه شدش درکل نخورده بودم شایدم من بد درست کردم مامانم وقتی درست میکنه رنگش ب سبز میزنه برای من ب سیاهی میزدش😐