2777
2789

لطفا بهم یاد بدین میخوام کراشمو تحت تاثیر قرار بدم عاشق لوبیا پلوعه بعدا که شرایطش شد بپزم خوشش بیاد اگه از لوبیا پلو هاتون زیاد تعريف میشه حتما دستورشو بگید ممنونم😘😉😁❤️

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا غذا نپز اولش مردي دوستت داشته باشه داره ب غذا و خدمات نيست ك بدتر زده هم ميشن 

متوجه نشدم 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
بنده ته دیگ نون تافتون میذارم وری وری جاذابه 

چجوری 

نمیدونم ولی میگم نکن... مگه اینکه طرف چه تحفه ای باشه دیگه مثلش نباشه دورت

همون دیگه برم ببینمش اگه مورد خوب و تحفه ای بود روش مانور بدم هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره که😂😜

همون دیگه برم ببینمش اگه مورد خوب و تحفه ای بود روش مانور بدم هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره ک ...

هنوز نمیشناسی میخوایی غذا ببری باهاش وای نکن اینکارو...مردا در موارد خیلی نادر قدرشناس در میان

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
هنوز نمیشناسی میخوایی غذا ببری باهاش وای نکن اینکارو...مردا در موارد خیلی نادر قدرشناس در میان

خب هی میگه چی بگم به نظرت بهش😐

فقط مواد اولیه خوب به کار ببر. پیاز زیاد بریز و خرد نکن؛ رنده کن. لوبیاها رو ریز خرد کن. گوشتشو زیاد بریز. ته دیگ سیب زمینی کنجدی هم بذار.

سیر و سایر چیزای بیربطی که توی نت برای جلب توجه میگن هم توش نریز.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
فقط مواد اولیه خوب به کار ببر. پیاز زیاد بریز و خرد نکن؛ رنده کن. لوبیاها رو ریز خرد کن. گوشتشو زیاد ...

عه من فکر میکردم سیر خوبش میکنه

پیاز خلالی درشت دو تا بزرگ و ۵ تا حبه سیر خرد کن

قیمش ترجیحا زیاد باشه و بعد اینکه پیاز سرخ شد بهش اضافه کن و حسابی بزار سرخ بشه بعد از اون لوبیا رو که اضافه کردی 

۶ ۷ تا قارچ متوسط هم مثل حبه قند سرخ کن و بهش اضافه کن و ادویه های زرد چوبه ، فلفل ، نمک ، پاپریکا ، ادویه مخصوص گوشت قرمز ، آویشن بریز 

بعد سیب زمنیا رو به یه شکل خوشگل مثلا قلب یا ستاره دربیار و حتما روغن ته سیب زمینی کره بریز نه روغن مایع بعد سیب زمینیا رو بچین و لایه لایه برنج و مواد و بریز و کلا لوبیا پلو و ماکارونی با سالاد شیرازی بی نظیر میشه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
عه من فکر میکردم سیر خوبش میکنه

نه میخوای رمانتیک باشه پس باید خیلی خوشبو و باکلاس باشه. آویشنم بزن و یه ذررره زعفرون که فقط عطر بگیره آخر کار بریز روی برنجت.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.