2777
2789
عنوان

من باید خودمو مثل همه کنم یا...

122 بازدید | 9 پست

نه آرایش می کنم نه تیپ میزنم میرم مانتو و شلوار بخرم اصلا به این فک نمی کنم استایلشون کنم یا نه موهامو بیرون نمیریزم حجاب دارم با مردا اصلا صحبت نمی کنم تا الان دوس پسر هم نداشتم لوندی بلد نیستم لوس نمی کنم خودمو با اطوار حرف نمی زنم اینستا ندارم تو پلتفرمها مثل تلگرام و اینا و غیره هیچ وقت عکس خودمو نمی زارم نمی دونم اصلا چی مده چی مد نیست راجب رل و اکس و اینا هم تازه فهمیدم اصلا چی هست اهل بیرون رفتن و دور دور و کافه و غیره هم نیستم 

من تنهایی خوشحالم با سادگی شادم دوس ندارم با پسرا حتی صحبت کنم چه برسه دوستی من خوابو دوس دارم من خیال و دوس دارم نمی دونم اصلا وقتی با آدما زیاد حرف می زنم دلم میگیره یکی حرف می زند دوس ندارم حرفاشو بشنوم دوس دارم فقط با افکار خودم شاد بشم

21سالمه می ترسم با این رفتارم همیشه تنها بمونم چون نه کسی منو میبینه که بیاد خواستگاری نه اهل دوستیم البته تنهایی خیلی قشنگه به شرط این که یه شغل گیرم بیاد من نمی تونم خودمو عوض کنم چی کار کنم

.

خیلیم خوبه

خودتو بپذیر اعتماد به نفستم ببر بالا

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

خب شما که گفتی همینجوری شادی من الان بگم برو با پسرا حرف بزن میری مگه؟

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم با این سبک زندگی ممکنه بتونم ازدواج کنم یا نه؟

کیس ازدواج برای همه هست. شما باید ببینی چه مدل همسری میپسندی. اگه مثل خودت میخوای که اونا هم جذب امثال شما میشن دیگه

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
میگم با این سبک زندگی ممکنه بتونم ازدواج کنم یا نه؟

وا آره چرا که نه

بعدم بعضی وثتا ازدواج نکردن بهتر از ازدواج کردنه بستگی به موردش داره

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اتفاقا رفتارات رفتار یک دختر سالم و پاک هست سر یک کاری هم برو مشغول بشی تو جامعه باشی ولی همین موارد ...

انقد تو نی نی سایت دیدم که میگن ازدواج سنتی خوب نیس و الان هیشکی سنتی ازدواج نمی کنه همه یکیو دارن و باهاش دوستن فک می کنم من عجیب و متفاوتن و این جوری نمیشه ازدواج کنم

.

وا آره چرا که نه بعدم بعضی وثتا ازدواج نکردن بهتر از ازدواج کردنه بستگی به موردش داره

اون که بله من اگه بتونم به امید خدا در آینده شاغل شم اگه خدا بخواد ازدواج نکنم چون تنهایی واقعا جذابه و شیرینه

.