2777
2789

بچه ها خواهر رفیق صمیمیم و دوست خانوادگیمون داره با ی اقایی آشنا میشه ار هم خوششون اومده خواهر دوستمم خیلی دوستش داره پسره رو اونم قصدش ازدواجه و پسره خانواده ش درجریان قراره بزاره 

حالا این ب دختره میگ قصدم ازدواجه وازش سوالا جنسی پرسیده ک سایزش رو بگه یا طبعش رو 😐😐 خواهر دوستمم خیلی ناراحت شد و بهش نگفت .

ولی پسره رو خیلی دوست داره از اونور پسره هم میگ نگی نمیشه

چون مهمه برا ازدواج و اینا

حالا من هی بش میگم درست نیست اصلا پرسیدن این سوالا و مشخصه هدفش فقط رابطه جنسیه...وگرنه تورو بخواد کوتاه مباد حالا

نظر شما چیهههه براش لینک تاپیک میفرستم 

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باشه هدفش ازدواج نیست عزیزم 

منم بهش گفتمممم 

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  

این سوالا که من به ذهنم حتی خطور هم‌نکرد🤐

ولی تو نی نی سایت شنیدم میگن مرحله ی آخر خواستگاری این سوالارو میپرسن🙈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چرا نباید بپرسه خب ی بخشی ازازواج نیاز جنسیه دیگه

فعلا باهم چت میکنن و تازه ی هفته نیست آشنا شدن خب خانواده هاشونم ک نمیدونن هنوز 

[QUOTE=341611299]طبع رو شاید یه کم حق بدم(اونم به شرطی که جدی باشه قضیه خواستگاری) ولی سایز رو نه اصلا یعنی چی😐😐...[/QUOTE

من ک بش گفتم پسره هدفش ی چیز دیگس.

اصن پا نشده بیاد خاسگاری اون سوالارو کرده اونم خوش خیاله

این فرق داره فککردم خواستگاره

نه فقط بهش قول داده میاد

[QUOTE=341611299]طبع رو شاید یه کم حق بدم(اونم به شرطی که جدی باشه قضیه خواستگاری) ولی سایز رو نه اص ...

چی بگم والا خدا هدایتشون کنه😐 ان شاءالله هرچی صلاحه برا دوستت پیش بیاد مواظب باش فقط دوستت خریت نکنه یوقتا😬😂

چی بگم والا خدا هدایتشون کنه😐 ان شاءالله هرچی صلاحه برا دوستت پیش بیاد مواظب باش فقط دوستت خریت نکن ...

نه بابا دوستم حواسش بهش هست خانوادشون سخت گیرن