2777
2789

سلام من خیلی برونگرا هستم و کمی لوس 

نسبت به سن و سالم که نزدیک 29 هستم . تو محل کار پس از یکماه یهو صمیمی میشم ... 

با همه چه همکار آقا چه همکار خانم . 

تا این حد که دیگه اصلا هیچ احترامی بهم نمیزارن و من رو یه آدم بی ارزش می‌دونن و به خودشون اجازه میدن با من هر طوری رفتار کنند .

امروز چندتا بی احترامی دیدم که فهمیدم از دلیل صمیمیت منه که خودم رو دادم . 

الان دوماهه تو این محل کارم هستم . بااین نیروی جدیدم خیلی همه باهام صمیمی شدن و خیلیاهم حد و مرز صمیمیت رو رد کردن که خی خودم مقصرم 

بهم بگید از این به بعد چکارکنم که اصلاح کنم این وضعیت رو ؟ 

توروخدا بهم راهنمایی بدید . 

هیچ ارزش و ابهتی ندارم تو محیط کارم 

و حساب نمیبرن ازم و .. 

لطفا خواهری کن جواب بده 

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘

خوبه خودت می‌دونی ایراد کارت کجاست ،پس اینم باید بدونی که از این به بعد چطور رفتار کنی 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔

منم ۲۹ سالمه ولی تو محل کار اصلا نمیذارم کوچک ترین بی احترامی بهم بکنن وگرنه حسابشون و میرسم

تو هم سعی کن چند باری که اومدن سر شوخی و باز کنن قیافه بگیری براشون و همین جور ادامه بده و کمتر شوخی کن

گاهی مـــرگ دوای تمام دردهاست :(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغییر رویه بدین اول واسه مخاطب یکم عجیبه اما کم کم عادت میکنن که باید احترامتون رو نگه دارن یه سذی خط قرمزا داشته باشین و اگه طرف مقابل بیش از حد صمیمی شد کاملا  رک و صریح بگین که این شوخی جالب نیست و اینکه من رو این موضوع حساسم و ممنون میشم حد رو رعایت کنین برای سلامتی مریضم صلوات بفرست لطفا    

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤

از این به بعد سنگین رنگین تر رفتار کن و کمی قاطعیت هم نشون بده ، مثلا وقتی طرف پاشو از گلیمش دراز تر کرده بگو درسته با هم شوخی داریم ولی دیگه بی حرمتی نکن که 

کم کم مرز های بیشتری برای روابطت قرار بده و فاصله رو بیشتر کن و انقدر نزدیک نشو 

سریع فاز صمیمیت توی محیط کار برداری همین میشه 

تا وقتی اوضاع میزون بشه سعی کن بیشتر شنونده باشی با لبخند همراهی کن و آره بگو ، ولی هی حرف نزن و هی ادامه نده ، هر چی آدم بیشتر حرف بزنه مشتش باز تره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اولا کم کم سر و سنگین شو کمتر شوخی کن کمتر صحبت کن و کمتر بگو و بخند کن 

رو کارت متمرکز شو 

با خودت بگو انروز میخ ام کمتر از دیروز حرف بزنم 

بنوقع برو و بموقع بیرون بیا بگو جایی کاری دارم 

همه این کارها  را یواش یواش انجام بده 

ظرف یکماه میشی یک ادم سر و سنگین و متمرکز روی کارت 

یادت نره صلوات بفرستی

چاره کارت میدونی چیه؟ کم حرف بزنی

منم آدم حوگیری هستم اولش خیلی سرد و خشن برخورد میکنم بعد یهو جوری با طرف صمیمی میشم انگار مادرمه😑😑

فقط به این نتیجه رسیدم کم حرف بزنم گاهی اصلا جواب همکارا ندم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

هر حرفی میخوای بگی رو بسنج ببین گفتنش‌ لازمه؟مفیده؟

تعداد جملات ک کمتر بشه ناخودآگاه جو سنگین بینتون پیش میاد عزیزم

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

کمتر حرف بزن از هرده تانظر بی موردی که میخوای بگی یهدونه مهمش روبگو شوخی وخنده ممنوع ولی تبسم روی لب خوبه کسی رو تو حریم خودت راه نده باوقار و سنگین برخورد کن لوده و بیمزه نباش اینا که گفتم رعایت کن ببین چطور محترم میشی عزیزم وزیاد از همکار سیوال شخصی نپرس که حس کنن فضولی