2777
2789

فقط اومدم بگم چقد برای امثال شما راحت تره، خداروشکر کنین که بچه ندارین، خودتونین و خودتون. البته بچه هم میگن از لحاظ روحی برای خیلیا روحیه و انگیزه و مشغولی داره برای بعد طلاق ولی کلا سخته با بچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من که خیلی خوب بود پشیمونم نشدم و بعدم ازدواج کردم دوباره.

جامعه هم بستگی به محیط اطراف داره تو شهر ما طلاق عادیه مریضا هم که تک و توک هستن همه جا برای همه ی زنا.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

فقط اومدم بگم چقد برای امثال شما راحت تره، خداروشکر کنین که بچه ندارین، خودتونین و خودتون. البته بچه ...

چی بگم  خدا به همه کمک کنه همین

ولی راحت نیست برای هیشکی

طلاق ب ضرر زن هست چه با بچه چه بی بچه چه تو‌عقد 

به ضرر مرد هم هس .  الان هر کی اقایون زنش طلاق میگیره . هیچ کس ادم حسابش نمیکنه .‌مگر اینکه شبیه  اون اقا و هیچی باشن  اون خانواده که بخوان اقایی که زنش جداشده رو محل بزارن .‌ الان ۱۰ ساله میبینم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

جدی؟ چه خوب، خوشحال شدم

آره . نه پس فکر کردی خانواده بااصالت اجازه میدن مردی که زنش جدا شده بره خونه اونا ؟  :(   نه ‌ مخصوصا دختر مجرد هم داشته باشن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

برام مهم نیست به صررش هست یا نه دیگه نمیتونم

نمیتونی طلاق بگیر . دیگه الان سالهاس  که هر کی به بن بست میرسه طلاق میگیره .‌اگه از حرف و جامعه میترسی . نترس 

چون این جامعه برای دخترهای مجرد هم حرف و حدیث درمیاره . و نیشو کنایه میزنه و ناراحتشون میکنه . چه برسه به شما .

حتی برای خانمهای متاهل هم حرف حدیث و نیش و کنایه میزنن .