2777
2789
عنوان

خانوما همسر باقیم پشیمونه

237 بازدید | 19 پست

ببینید امیدوارم شناسایی نشم فقط گیجمو استرس دارم میگم شرایطو ببینید نظرتون چیه .ما باهم توزندگیمون اصلا مشکل اساسی که بخاطر جنگ کنیم نداشتیم فقط یه ادم مغرور بودکه کلا بی محلی میکرد منم بخاطراینکه لجشو دربیارم به خودم تهمت زدم که بسوزه بلکه بیشتر محبت کنه و پیگیرم باشه ولی همون باعث شد جداشیم و هرچقدر التماس کردمکه دروغ گفتم من کاری نکردم فقط سرلجبازی خواستم بیشتر غیرتی شی اون حرفهارو زدم ولی قبول نکرد که جداشدیم و الان باپسرم زندگی میکنم الان مثل اینکه پشیمونه میگه خودمون خراب کردیم من زنی بهترازتو ندیدم هیچکسیو جرتو نمیتونم کنارم تحمل کنم تااخر عمرم تنهامیمونم خونه بابام تا ببینی دروغ نمیگم .پشیمونه ازاینکه اونموقع باورنکرده خب منم بچگی کردم اشتباه بوده حرفم ولی خب ازبی محلیاش میسوختم ولی خیانت ندیدم ازش معتاد نبوده دست بزن نداشته ازنظر مالی سطح بالا بودیم ولی سربچگیه من نابودشد زندگیم حالا انگار پشیمونه میگه یروز ببینیم همو حرف بزنیم پسرم مونده تو گلوم اونم داره تباه میشه این وسط شما جای من باشین چیکار میکنین؟جوری رفتارکنمکه نیاد سمتم یا تلاش کنم درست شه زندگیمون ؟وقت مشاوره هم گرفتم ولی ادمی بودکه مسیولین بچه و زن گردن نمیگرفت نکه پول نده ولی توبحث دکتربردنو اینا تنبله ولی گزاشت درسمو بخونم ازاد بودم تو رفت امد اهل توهین نیست اصلا باخانوادم جوره واقعا زندگیمون زبانزد بود انگار خوشی زده بود زیردلمون درسته مشکل های ریزبود ولی نه درحدی که جنگ کنیم ماحتی یکبارهم بهم فحش ندادیم سرهم دادنزدیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره به زندگیتون فرصت دوباره بدی شرایطی که داشتی خوب بوده عزیزم 

اره سر گیج بازیمو بچگیم نابود کردم اینهمه عذاب کشیدم اخه بگو ادم سرلجبازی به خودش تهمت میزنه 

اره سر گیج بازیمو بچگیم نابود کردم اینهمه عذاب کشیدم اخه بگو ادم سرلجبازی به خودش تهمت میزنه 

حالا که گذشته بهتره در آینده عاقلانه تر رفتار کنی عزیزم پای یه زندگی و بچه وسطه 

همسر باقیم دیگه چه صیغه ایه😂😂🤣🤣🤣🤣

شما بهتر همسرتو می‌شناسی اگه فکر می‌کنی آدم خوبی بوده بهتره بهم برگردین که سایه پدر و مادر بالا سر بچتون باشه ،بعدم بخای دوباره با کس دیگه ای ازدواج کنی هم پسرتون این وسط هست هم معلوم نیست اون چه اخلاقایی داره

شما بهتر همسرتو می‌شناسی اگه فکر می‌کنی آدم خوبی بوده بهتره بهم برگردین که سایه پدر و مادر بالا سر ب ...

درسته منکه کلا تصمیم دارم دوباره ازدواج نکنم بخاطر پسرم چون نمیخام نابود بشه ولی خب میگم منکه دارم تنها زندگیی میکنم نهایتش فکر میکنم اصلا نیستش ولی حداقل بالاسر بچمونه