2777
2789
والا من یه بار رفتم دست از پا درازتر برگشتم باید ادرس دقیق داشته باشی ادم مطمین‌پیدا کنی 

یکی چند سال پیش میشناختم

الان نمی دونم هست یا نه

صبی نبود

موکل داشت

ولی متاسفانه اون با موکل باطل می کردا حالت هم عالی میشد ولی کامل باطل نمی کرد باز فعال میشد

منم مشکلم مثل تو بود 

یه چیز عجیب بهت بگم شاید باورت نشه اینکه نمی تونی دعا نویس برا باطلی هم پیدا کنی به دلیل طلسم هست

باعث میشه تو کارت گره بیوفته و مانع شه

یکی چند سال پیش میشناختم الان نمی دونم هست یا نه صبی نبود موکل داشت ولی متاسفانه اون با موکل باط ...

اره عزیزم ماهایی که برامون‌جادوهای سنیگن‌زدن باعث شده همزادمون‌فعال بشه و دشمن خونی ما شده و با موکل طلسم ها هم همدست شدن برای ازار بیشتر ما من هر کس و‌ پیدا میکنم بتونه کمکم کنه همزادم اصلا نابودش میکنه نمیزارن کاری برام کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم ماهایی که برامون‌جادوهای سنیگن‌زدن باعث شده همزادمون‌فعال بشه و دشمن خونی ما شده و با موکل ...

از کجا میفهمید طلسم دارین منظورم اینکه علایمتون چیه؟؟

از آدما به آدما ،پناه نبرید،چون بی پناه تر میشد😔😔