2777
2789

خانوما ما زندگیمون زبان زد همه بود حالا کاری با مشکلای ریز ندارم ولی انگار جفتمونم یشبه جن زده شدیم که طلاق بگیریم سر بهونه های چرتو پرت و بچگانه جداشدیم البته اون خیلی اصراربه جدایی داشت حالا میگه من بهترازتو زنیو ندیدم توزندگیم تااخر عمرم تنهامیمونم ببینی که تورو دوست دارمو ازاین حرفا مشخصه پشیمونه ولی ادم مغروریه بعد میگم حتما یروز ببینیم همو حرف بزنیم .معتاد نبود ازنظر مالی اوکیم بودیم عالی بود زندگیمون ولی یشبه خراب شد .حالا بنظرتون اگه پیشنهاد داد که باز ازدواج کنیم قبول کنم؟اگه پسرم نبود اصلا فکرشم نمیکردم ولی پسرم مونده بین ما دوتا خیلی غصشو میخوریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دلایلای چرت و پرت و بچگانه چی بود

شاید الان بخاطر پسرتون و گذر زمان اون دلایلا کمرنگ و کوچیک شدن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

یعنی الان برم ؟

حق طلاق بگیره. اگه واقعا پشیمونه دوستت داره برای جبران حتما حق بهت میده

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "

اخه طلاق شماتو یه ماه نگرفتین که عزیزم حتما یه مشکلاتس داشتین. 

خیلی ها بودن  جدا شدن باز ازدواج کردن 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

دیگه اگه خودت قبول داری سر بچه بازی جدا شدین و الان با وجود مغرور بودن پیشت اعتراف کرده تو بهترینی، و بچه هم که دارید، منطقیه که مجدد برگردید سر زندگیتون.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

همون دلایلای چرت و پرت و بچگانه چی بود شاید الان بخاطر پسرتون و گذر زمان اون دلایلا کمرنگ و کوچیک ش ...

بی محلی میکرد کلا ادم سردی بود بعد الان قبول داره اشتباهاتشو خب اخه بعضی جاهاهم تقصیر من بود میدونم اشتباهم ازکجا بوده

بشین یه بار دیگه مرور کن معمولا اینقدر الکی جدانمیشن علت داره ولی فراموش کردی

واکثرا مردها بعد از طلاق پشیمون میشن چون خدمتکار و پرستار بچه و پارتنر مفتشونو از دست میدن