2777
2789
عنوان

کیا عینک میزنن؟بیاین لطفا❤️

1059 بازدید | 29 پست

سلام دوستای گل 

من چشمام ضعیف شده باید عینک بزنم منتها نمیدونم چرا خجالت میکشم باهاش برم بیرون 

البته سوء تفاهم نشه و دوستان عزیزم بد برداشت نکنن 

چیکار کنم از عمل هم مثل چی میترسم 

یه راهی جلو پای من بزارین که دارم کور میشم🥲💔

به نظرتون روی زندگی اینده تاثیری داره؟

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ تاثیر بدی نداره. منکه عاشق عینکم هستم. وقتی میزنم باکلاستر هم میشم😁

ای جان😂❤️

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
از چیش خجالت میکشی دقیقا؟ حس میکنی زشت میشی؟

ارههههه دقیقاااا

میتونی به جای عینک از لنز استفاده کنی

اخه شاید باورت نشه 

یه بار از این لنز ارایشیا گذاشتم داشت میرفت ته چشمم داشتم سکته میکردم ارایشگرم گذاشتا 

دیگه از اون موقع ترسیدم 🥲💔

مجبوری عینک بزنی

ب عنوان یه عینکی که ۷ ساله عینک میزنه و از عینک هم بدم میاد رو اعتماد به نفسم تاثیر میزاره

در حال حاضر برا عروسی و مهمونی از لنز طبی استفاده میکنم 

گاهی هم ک حوصله ندارم همه آدم هارو ب چپم میگیرم و با همین عینک میرم

ولی قراره عمل کنم انشاءلله 

تا یه سال دیگه

منم میکشیدم گذشت

یعنی عادی شده دیگه کلا؟

خب خوبه اگه اینجوری باشه❤️

مجبوری عینک بزنی ب عنوان یه عینکی که ۷ ساله عینک میزنه و از عینک هم بدم میاد رو اعتماد به نفسم تاثی ...

انشالا که به سلامتی عمل کنی عزیزجان 

راستش منم روی اعتماد به نفسم خیلی تاثیر گذاشته🤦🏻‍♀️

اره بابا شده

خب خداروشکر

عینک بزن نمره ات میره بالاتر

بعدشم چرا خجالت میکشی الان این همه آدم عینکین همشون هم عینک میزنن تو خیابون نگاه کنی از هر ۱۰ نفر ۶ نفر عینکی هست😐 اگه عینکت بهت نمیاد برو عوضش کن ولی به هرحال بزن بدتر میشیا از من گفتن بود