اومدم سایت دیدم یک ماه از تاپیک قبلیم میگذره و گفتم خب بیام ی تاپیک بزنم و بگم ازحالو روزم برای من ِ اینده.
اول ازهمه قبل اینکه شروع گنم: اگرررر نصیحتی برای من دارین یا حرفی میخواین بزنین خواهش میکنم درخواست دوستی بدین و ارومم کنین و بهم بگید حرفاتونو.ممنون میشم بخونید🧋🤍
اینروزا بشددتتتتتتتتتتت بیی انگیزه هستمو حالم اصلا خوب نیست و مدام دارم ب ادمی ک اززندگیم رفته فک میکنم(۱ساله ک رفته اما اونقدر عزیزه ک از ذهنم برای ثانیه ای بیرون نرفته) .
بی انگیزه ام و حال درس خوندن ندارم .توان ندارم.دیگ کشش ندارم برای امتحان دادن ۵درس دیگ.۲تا از امتحانای مهم و ضریب دار ک توی انتخاب رشتم،تاثیر داره رو گندددددد زدم..منی ک هیچوقت ۱۵ /۱۶نمیشدم این دوتا امتحانو اینقد میشم.و خب الان باخودم همش میگم وقتی ۲تادرس ضریب دار و تخصصیو گنددددد زدم ،اگ درس عمومیو خوب بدم چ فایده داره؟ توی رشنه ی ریاضی فیزیک قبول میشم؟ مدرسه ای ک دوس دارم مجاز میشم؟ . هییییچامیدی ندارم
نهایتا باخودم میگم نهایتش هنر قبول میشم (ک البته اینم بعیده .چونمعلم هنرم ی ادم اشغال و سخت گیریع و بعید میدونم هنرمو۲۰بده) .
نمیدونم.واقعا سردرگمم .فکر درست رو نمیدونم .راهی ک باید برمو تاحدودی بلدم ولی میدونم بفیشو گم میشم.
باید پرانرژی باشم و مث سگ درس بخونم.شاید معدلم رف بالا و ریاضی قبول شدم...
بشدت دلم هوای تابستونو کرده.. جلوی کولر لم بدم و ی ابمیوه ی خنک برای خودم درست کنم و با لذت کتاب بخونم و کلاس میکاپ و بوکس و والیبال و زبان برم و درسهای سال ایندمم دوره کنم و هدف مهم ترم اینه ک بتونم روابط اجتماعیمو درست کنم و اون ادمو فراموش کنم براااای همیشه . :) ومهم تر از همه حال خودم خوب باشه.
کاش برسه تابستون..
امروز ۱۵ خرداده .انگیزه ای برای ادامه دادن ندارم..ولی مجبورم..خیلی فشار رومه .حال روحیم خوب نیس. ۱۵ خردادماهه امروز و ۲۷ خرداد ماه پایان امتحاناتمه. ۱۲ روز دیگ همه چی تمومه . همه چی .فقط یکم صبر باید بکنم. یکم..۵تاامتحان مونده . و کاش چیزی ک میخامو قبول شم..کاش
الانم برمتوی حیاطمون درس بخوننم وذهنمو آزاد کنم🧋🤍