2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۴۰۱ ۱۰۰ هزار شدم

سال بعدش مامایی زنجان آوردم

امسال هم برای پرستاری تهران یا پزشکی محروم زنجان تلاش کردم

قطعا میتونی فقط باید درست خوندن رو بلد باشی

کاربری دست دونفره ، من و دوست صمیمیم 
من سال ۴۰۱ ۱۰۰ هزار شدم سال بعدش مامایی زنجان آوردم امسال هم برای پرستاری تهران یا پزشکی محروم زنج ...

سلام گلم خوبی

واقعا ؟سال اول خونده بودی؟پایه ات قوی بود؟

من هیچی تست نزدم ولی در حد مدرسه 19,20بودم 

بنظر خودتون چی باعث شد پایه اتون تو  یسال قوی شه از صد هزار ب پیرا برسین هرجاااا میرم میگن نشدنیه اخه من تستی نزدم 

همینجوری رفتم سرجلسه امسالم ک یسال پشت موندم درگیر ی مسائلی شدم و افسردگی و ... ولی اردیبهشت درصدام ب 20, 25رسید بازم روحیه کمالگرا ترمیم نکردم دیگ قید ۴۰۳رو زدم 

۱۲ سال درس نخوندی میگی پایه ت ضعیفه میتونی‌ توی یه سال خودتو درس خون کنی و روزی ۱۲ ساعت بخونی؟

کی گفت 12سال ؟؟؟

من شاگرد اول کلاس بودم اگه رشته ات تجربی باشه و خونده باشه متوجه میبودی ک کنکور با مدرسه فرقش زمین تا اسمونه بعدشم ما دوسال پایه مونو مجازی خوندیم قبل اینکه حرفی بزنی قبلش فکر کن یکم

سلام گلم خوبی واقعا ؟سال اول خونده بودی؟پایه ات قوی بود؟ من هیچی تست نزدم ولی در حد مدرسه 19,20بود ...

مرسی تو خوبی

اره بخدا 

واقعیتش رو بخوام بگم رتبه تو یک سال خیلی بیشتر از ایناام میتونه عوض شه من سال پیش آخرا خسته شدم و دیگ ول کردم درسو وگرنه قطعا بهتر هم میشد پایمم قوی نبود مدرسم دولتی بود ولی خب مشاور گرفتم و درست خوندنو بلد شدم

هر سوالی داشتی ازم بپرس

کاش ترمیم میزدی

من نمرانم خوب بود فقط ۳ تا درسو ترمیم زدم...

مرسی تو خوبی اره بخدا  واقعیتش رو بخوام بگم رتبه تو یک سال خیلی بیشتر از ایناام میتونه عوض شه ...

مرسی عزیزم لطف کردی اومدی 

من الان ی ماهه دارم میخونم ولی فکر رتبه پارسال داغونم میکنه با اینکه میدونم ک هیییچییی نخوندم و ایتقدر شدم (هیجی یعنی تست نزدم دروس مدرسه اوک بودم)

خیلی اشتباه کردم پشیمونم 

گلم اگه زحمتی نیس لطف میکنی مشاورتو شماره شو بدین یا اگه تلگرام داره ممنونت میشم 

خیلی گلی انشالله هم امسال بهترینو قبول شی❤🌱

مرسی تو خوبی اره بخدا  واقعیتش رو بخوام بگم رتبه تو یک سال خیلی بیشتر از ایناام میتونه عوض شه ...

روزی ۱۰ ساعت بخونم میتونم برای کنکور سال بعد زیر هزار منطقه ۱ بشم؟

منم سال اول ۱۵۰ هزار شدم هیچی نخونده بودم

الانم نگرانم همش میترسم نرسم برای فیزیک و ریاضی مخصوصا چون نخوندمشون اصلا 

مرسی عزیزم لطف کردی اومدی  من الان ی ماهه دارم میخونم ولی فکر رتبه پارسال داغونم میکنه با اینک ...

باشه حتما ولی نگو که از طرف منی بگو یکی از شاگرداتون معرفی کرده نمیخوام اسمشو بگم خب؟

روزی ۱۰ ساعت بخونم میتونم برای کنکور سال بعد زیر هزار منطقه ۱ بشم؟ منم سال اول ۱۵۰ هزار شدم هیچی نخ ...

درست بخونی معدلت خوب باشه میشه دخترخاله من دندون روزانه میخونه رتبه ۱۰۰ منطقه دو بود سال ۱۴۰۰ سال قبلش رتبش ۱۰ هطار منطقه ۲ بود

عزیزم الان برا تابستون تا مهر اینجور برنامه ریختم واسه زیست 

جانوری دهم (گوارش ،تنفس،گردش مواد ،کلیه )+جانوری یازدهم (عصبی ،حواس ،حرکتی ،هورمونها،ایمنی)+گیاهی هر سه پایه 

فصل ۱،۲،۵دوازدهم 

بنظرت اینجور خوبه یا پایه پایه بخونم ،هرچی حساب میکنم میبینم پایه پایه خیلی وقت گیره و موازی خوندنم یجورایی کمالگرایانه اس