2777
2789

بنظرتون برای سال کنکور مشاور گرفتن خوبه؟ اگر تا حالا مشاور داشتین میشه لطفا بگید مشاور دقیقا چیکار می‌کرد براتون؟ 

دوست دارم مشاور بگیرم اما میترسم تحت فشار قرار بگیرم مثلا نخوام یه روز بخونم یا برم تفریح مشاور نزاره

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

وقتی یه هدفی داری باید به حرف مشاور گوش بدی دیگه

یعنی چی میخوام برم تفریح نذاره😐

مشاور خوبه ولی برای شما به نظرم نه، چون قطعااا سختگیری خواهند داشت

برای من که اینطور بود..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب هدفت داره

هدفم رشته های تاپه با خوندن هم اوکی ام ولی دوست ندارم تحت فشار قرار بگیرم

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

وقتی یه هدفی داری باید به حرف مشاور گوش بدی دیگه یعنی چی میخوام برم تفریح نذاره😐 مشاور خوبه ولی ب ...

عزیزم من خودم همش توی خونه ام دارم میخونم:| ولی دوست دارم با میل خودم باشه 

هدفم رشته های تاپه با خوندن هم اوکی ام ولی دوست ندارم تحت فشار قرار بگیرم

کربن تو فشار الماس میشه 😁🦋💋

ولی در کل مشاور خوب برنامه متعادل براتون میچینه

مثلا جمعه های آزمون بعد تحلیل استراحت میزاره

و ساعت مطالعه استاندارد میزاره

اگه هدفت رشته تاپه نمیتونی مث قبل تفریح کنی و زندگیت محدود تر میشه

لایک نکن 🚫❤
کربن تو فشار الماس میشه 😁🦋💋 ولی در کل مشاور خوب برنامه متعادل براتون میچینه مثلا جمعه های آزمون ...

ممنون عزیزم✨

مشاور قطعا با میل شما کار نداره فقط میگه بخون من تجربه خودمو گفتم

عزیزم منظور من از تفریح این نبود که شب تا صبح بیرون باشی ولی آدم لازمه ماهی یکبار تفریحی داشته باشه

مشاور خوب باید به شرایط دانش آموزش هم نگاه کنه نه اینکه فقط بگه بخون یعنی شما هیچ استراحت مشاور بهتون نمی‌داد 

عزیزم منظور من از تفریح این نبود که شب تا صبح بیرون باشی ولی آدم لازمه ماهی یکبار تفریحی داشته باشه ...

قطعا‌ همینطوره 

مشاور من یک روزم نمی‌داد خودمم واقعا عادت کردم کلا 

ولی خب آدم با آدم فرق داره

همون اول هر مشاوری رو که گرفتی بهش بگو که بعدا اذیتت نکنه

قطعا‌ همینطوره  مشاور من یک روزم نمی‌داد خودمم واقعا عادت کردم کلا  ولی خب آدم با آدم فر ...

ممنون عزیزم🌸