2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟بچتون چند سالشه؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
😐😅 دیگه این دوره زمونه کسی مامان بزرگ نمیگه مامان جون میگه من 39 سالمه مامان بزرگ به من نمیاد😅

😐۳۹؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

زود نوه دار شدن افتخار نیست به منزله اینه که بچتو زود فرستادی تو دل مشکلات 

ازدواج کردن معنی رفتن تو دل مشکلات نیست. شاید زندگی شما اینجوریه که نگاهتون هم این شکلیه

ازدواج کردن معنی رفتن تو دل مشکلات نیست. شاید زندگی شما اینجوریه که نگاهتون هم این شکلیه

تو همین سایت تو دوتا تاپیک شرکت کنین میفهمین چخبره 

زود ازدواج کردن افتخار نیست