2777
2789

حتی اگه بچه باشن مادرشوهرم شخصیت بچهامو میاورد پایین چطور بعضیا میتونن به بچه ۳ ۴ ساله برچسب خنگ و نفهم بیشعور و گاو برو گمشو و ک...س خول از اینجور حرفا بچسبونن چطور جرات میکنن تو تربیت بچه یکی دیگه دخالت کنن همیشه با احترام میگفتم به بچهام چیزی نگین ولی صبرمو لبریز کرد و چنان دیونم کرد

ادامه هم داره؟!

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه خیلی از بزرگسالان خودشون فاقد تربیتن ولی چون آگاهی کمی دارن فکر میکنن با چندتا کلمه تحقیرآمیز اون بچه به حرفشون گوش میده

اون بچه یک انسانه و حتی از بزرگسالان هم بیشتر جهان رو درک میکنه 

این کلمات بد فقط باعث میشه کودک خودش رو در بزرگسالی گم کنه 

ادامه هم داره؟!

آره ایندفعه به شوهرم گفتم همیشه سکوت میکردم شوهرم رفت باهاش حرف زد به سلیطه بازی زده بود  بعدم برادرشوهرم اومد گفت تربیت بچهات درست نیست حالا بچهای من به قدری با ادبن و باتربیت که خدا میدونه فقط بازیگوشن که همه بچها تو این سن فضولیاشون و دارن منم گفتم من هر جور دوست دارم بچهامو تربیت میکنم به کسی هم ربطی نداره مادرت بچهامو خورد میکنه من هی بهشون اعتماد بنفس میدم مامانت اعتماد بنفسشون و زیر سوال میبره با حرفاش گفت مامان من تحمل بچهاتو نداره گفتم حالا که مامانت تحمل بچهامو نداره منم تحمل مامان تو رو ندارم دبگه حق نداره بیاد خونم میاد تو همه چی دخالت میکنه اعصاب واسم نزاشته صبرم حدی داره هر چی احترام میزارم بدتر میشه خلاصه خیلی حرف زدم الانم اعصابم بعد دو روز که گذشته هنوز خرابه

نه ولی بچه نداره بهش گفتم هر وقت بچه دار شدی بچت ۳ سالش شد ببر بزار جلو مامانت که بهش فحش بده ببینم ...

برادرشوهرمنم ازاین زرا زیادمیزد الان۳تا بچه پشت هم پس انداخته مادرشوهره روچشماش نگهشون میداره

به برادرشوهرت مگفتی انقدرکه مامانت روتربیت بچه های من حساسه روتربیت توکارمیکرد الان فضولی منو نمیکرد ...

من که جوابشو کوبنده دادم حرفایی بهش زدم که دهنش بسته شد گفت مامان من مارو اینجوری بزرگ کرده گفتم دلیل نمیشه چون مامانت تو رو با فحش و کتک بزرگ کرده منم بچهامو اونجوزی بزرگ کنم گفام تربیت نادرست مامانت باعث شده یه آدم عصبی بشی که هیچکس جرات حرف زدن باهاتو نداره گفت مامان من اونقد اختیار داره که به بچها رو دعوا کنه گفتم هم اینقد اختیار اینکه تو رنگ لباس بچهام نظر بده رو نداره

برادرشوهرمنم ازاین زرا زیادمیزد الان۳تا بچه پشت هم پس انداخته مادرشوهره روچشماش نگهشون میداره

آره این برادرشوهرم مامانی هست مادرشوهرمم هر حرفی داره میره بش میگع ولی خداروشکر شوهرم پشتمه