2777
2789

تازه ناهار خوردم ولو شدم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

خوشگلا ❤️

انواع کسب درآمد از همستر و سواپ وو.و در گروه وکانال نی نی سایتی ها در تل robatbaz1

با ما تخصصی از مجازی کسب درآمد کن

میلیون میلیون سکه جمع کردن همستر رو بهت یاد می دیدم❤️💋

سریع عضو شو robatbaz1 در تل ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه صبحونه خوردم نه ناهار داریم همه جا ترکیده حوووصله ندااارم😭😭

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
بیا با هم بریم شروع کنیم پایه ای؟

باشه😍

برییممم

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
آفرین من کلی کار دارم باید انجام بدم نی نی سایتیا ۰ه زرنگ شدن 

من از صبح صبحونه خوردیم ظزف شستم ناهار گذاشتم

سرویس حیاط رو شستم و حیاط رو جمع و جور کردم

الان ناهار خوردم حالا بلند شم ظرف بشورم باز و جارو برقی بکشم جای پرنده هامو تمیز کنم

لوله ظرفشویی نشتی داده منتظرم شوهرم بیاد درست کنه

بعد از ظهر هم باید یخچال رو تمیز کنم و برم حموم

اتاقم جمع کردن میخواد🥴

خریدم باید برم

شاید کیک هم درست کنم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

من از اول صبحی کار داشتم بیرون رفتم انجام دادم 

نون گرفتم اومدم خونه صبحونه خوردم 

بعد تموم کارامو کردم 

الآن دارم گوجه سبز میخورم 💕🤭

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

ماشالله من دیر بلند شدم اخه خسته نبلشی عزیزم

فداتشم همچنین😘